Narozky
Re: Narozky
díkes Kárl...
když maj lidi narozky napsaný v nastaveních, zobrazí se to vždy v den narozenin úúúúúúúúúúúúplně dole na úvodní stránce...
když maj lidi narozky napsaný v nastaveních, zobrazí se to vždy v den narozenin úúúúúúúúúúúúplně dole na úvodní stránce...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
- Karl Kopfrkingl
Sumak píše:když maj lidi narozky napsaný v nastaveních, zobrazí se to vždy v den narozenin úúúúúúúúúúúúplně dole na úvodní stránce...
V obou stylech? Já mám ten starší - prosilver (proto mi furt lidi říkají, že jsem konzerva. Ale mě se jenom ten novej nelíbil

Zdeněk Valíček
ve starým nevím...
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Franto vše nej k narozeninám

RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
- PeťoWRC
-
Všetko najlepšie Bazi!!! 

- Michal Doskočil
-
přidávám se taťko, hodně štěstí Tobě i celé rodince .PeťoWRC píše:Všetko najlepšie Bazi!!!
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
hodně zdraví Bazi...
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Všem vám moc děkuju, právě jsem zkončil s testem narozkového dárku v podobě nových kvérů (od 3:00 do 11:00)....dnes či zítra bych mohl mít finální barvu na Venenu a méďovi, zatím je méďa v chromu (děs jak ty škrábance vylezly, kaňony jak po rašpli) a Veneno v holomatic chromu......takže neprošlapanými cestičkami vzhůru k vrcholu......jo chrom jsem z lenosti a na drzáka nastříkal rovnou na černej surf a pro můj záměr myslím že dostačující.
Na vložení fotek už nemám sílu, nadlábnu se a jdu hnípat..........
Na vložení fotek už nemám sílu, nadlábnu se a jdu hnípat..........
....jo ještě něco....vzhledem k tomu, že jsem tady asi nejmladší pívo......jak jste zvládali třicítku?
Na mě to nějak padá, že už mám mládí v prdeli a sháním si dřevěnou lžíci a mísu.......

Na mě to nějak padá, že už mám mládí v prdeli a sháním si dřevěnou lžíci a mísu.......