Benetton Ford 192, Tamiya 1/20
• Stránka 1 z 1
- Dale Cooper
Benetton Ford 192, Tamiya 1/20
Tady zatím jen v barvě a bez čumáku, ale už po maskování... Ty barvy vypadají dost ostře, ale podle bohatých pramenů asi správně, uvidíme, jak to vyjde po laku a obtiskách, kdy se ta barva stane kontrastnější... Jinak mám připravenou i většinu dalších dílů, jedno z aut, co po laku půjdou už rychle dodělat...
Jinak u masky jsem použil obvyklý fígl a obkreslil jsem si tu křivku podle dekálů... Pak už jen klidná práce s žiletkou na vhodném podkladě...
Jinak u masky jsem použil obvyklý fígl a obkreslil jsem si tu křivku podle dekálů... Pak už jen klidná práce s žiletkou na vhodném podkladě...
- Přílohy
-
-
- Dale Cooper
Re: Benetton Ford 192, Tamiya 1/20
Asi trochu rona zklamu, mám v F1 nějaké závazky ... Takže pár jich sem ještě nahrnu...
První lak 2K je OK na celém monokoku i na čumáku, na hlavní haubně bude třeba zalakovat znovu bočnice, štvou mě dekály na bočnicích, které trochu stříbří Ještě musím opravit lak na zbývajících dílech karoserie, na většině se udělala trochu krupice na některé malé části... Docela pech, nevím, jak jsem to mohl přehlédnout při lakování....
Jinak barvy jako jed...
První lak 2K je OK na celém monokoku i na čumáku, na hlavní haubně bude třeba zalakovat znovu bočnice, štvou mě dekály na bočnicích, které trochu stříbří Ještě musím opravit lak na zbývajících dílech karoserie, na většině se udělala trochu krupice na některé malé části... Docela pech, nevím, jak jsem to mohl přehlédnout při lakování....
Jinak barvy jako jed...
- Přílohy
-
-
-
- Dale Cooper
Povinné hlášení dokončenosti, Výhledově budou fotky v galerii...
- Přílohy
-
-
-
Tak to je fajnový, hlavně ty jedovatý barvy.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Michal Doskočil
hezkej kousek, tak snad někdy bude k vidění ... ?
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
zase mňamka...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
- Dale Cooper
Dík... no s tím viděním je to spíše o náhodě, vzhledem k tomu, že vyprodukuju cca 15 modelů ročně a příležitostí k setkání je kolem 2-3, tak beru většinou jen ty aktuálnější...Ale snažím se Michale něco vymyslet
- PeťoWRC
jedna z najkrajších formulí...v týchto farbách to vyzeralo neskutočne dobre!!! Ani som nevedel,že formule mali takéto antény a vyzerá to super...perfektná práca Peťo!!!!
• Stránka 1 z 1