Lotus 72C, Ebbro 1/20, Team Rob Walker, GP USA 1970
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Lotus 72C, Ebbro 1/20, Team Rob Walker, GP USA 1970
Každý to stavění máme jinak,Hanzi myslím,že to je úplně jedno,moje 72E JPS leží už více než rok téměř dokončená,lak mi při lakování smýval zlaté dekály od Indycals,původní ebbrovské se zase zvedaly,tak to leží v krabici a nevím co s tím...
Petře těším se do Brna,že uvidím tvé modely naživo a hlavně doufám,že se nás tam sejde hodně a bude čas na pokec...
Petře těším se do Brna,že uvidím tvé modely naživo a hlavně doufám,že se nás tam sejde hodně a bude čas na pokec...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
- Dale Cooper
- Dale Cooper
Zatím jsou všechny díly karoserie jen nasazené, pouze monokok je zalepený... V tuto chvíli se dá celá karoserie udělat rozebraná i sestavená, tak, jak tady na mne už nekolikrá podobný požadavek zazněl... ono to asi ve finále celé takhle nebude, ale třeba ten čumák se nabízí...
- Dale Cooper
Zatím mě to baví a i přes vzniklé problémy jsem přes víkend měl docela dost času s tím pohnout. Měním plán, stále je to možné postavit v sestavené verzi, ale tu budu používat jen na focení.
Lotus 7SC je moc pěkné auto z boku... Ten klín je luxusní... Naopak si myslím, že zepředu, nebo z půdorysu to auto pěkné není, je to takové obdélníkové žehlící prkno... Když mám model teď rozdělaný na stole, líbí se mi v tom odstrojení. To auto pak vypadá jako správný oldtimer, postavený na té geniální Chapmanovské myšlence, že motor je nosným prvkem konstrukce, vycizelovaný mottem Chapmana, že závodní auto se má za cílem rozpadnout, což bohužel stálo životy jeho jezdců...
Ještě na tom mám v plánu udělat dost věcí... Byť tam jsou už skoro všechny díly ze stavebnice... Ale už se těším na to,. jestli ty zrcátka na tenkých drátkách budou vypadat tak skvěle, jak doufám... Ale když budou planety nakloněny, bude to do třeba konce týdne hotové...
Jen ta modrá je tmavší, nedaří se mi ji vyfotit... Jo, vím, že to z ní blbě, ale je to tak... Buď je správně modrá a tmavý je pak motor, nebo je motor vidět, ale modrá je moc světlá...
Lotus 7SC je moc pěkné auto z boku... Ten klín je luxusní... Naopak si myslím, že zepředu, nebo z půdorysu to auto pěkné není, je to takové obdélníkové žehlící prkno... Když mám model teď rozdělaný na stole, líbí se mi v tom odstrojení. To auto pak vypadá jako správný oldtimer, postavený na té geniální Chapmanovské myšlence, že motor je nosným prvkem konstrukce, vycizelovaný mottem Chapmana, že závodní auto se má za cílem rozpadnout, což bohužel stálo životy jeho jezdců...
Ještě na tom mám v plánu udělat dost věcí... Byť tam jsou už skoro všechny díly ze stavebnice... Ale už se těším na to,. jestli ty zrcátka na tenkých drátkách budou vypadat tak skvěle, jak doufám... Ale když budou planety nakloněny, bude to do třeba konce týdne hotové...
Jen ta modrá je tmavší, nedaří se mi ji vyfotit... Jo, vím, že to z ní blbě, ale je to tak... Buď je správně modrá a tmavý je pak motor, nebo je motor vidět, ale modrá je moc světlá...
- Přílohy
-
-
-
-
-
To čumím.
PS nemáš v plánu dorazit v sobotu na křest ?
PS nemáš v plánu dorazit v sobotu na křest ?
- Dale Cooper
Co, kdy kde? Já myslel, že Karel už knížku pokřtil...
Bláho, koukám že jsi se dostal do formy.
Nádhera.
Nádhera.
parádní.... moc moc
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Paráda! Přinutil jsi mě vytáhnout tu moji 72E ze skříně...S nad budu i pokračovat
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
dekon píše:Paráda! Přinutil jsi mě vytáhnout tu moji 72E ze skříně...S nad budu i pokračovat
Taky paráda !! Mě jste těma vašima stavbama donutili ji koupit ve dvanáctině.
- Dale Cooper
Mám hotovo... Nevím, jak stihnu fotky... Ale nakonec je to verze, že jde udelat auto s jedním sundaným kolem, buď v komplet kapotách, nebo komplet bez nich... Ta kola jsem tam nasadil napevno, ale zase mi chtělo jeden náboj odkrýt... Tam už jsem ale kvůli detailům náboje nemohl zachovat funkční snímání...
Dale Cooper píše:Nevím, jak stihnu fotky...
Mám se bát?... : -))
Michal Falta
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3