Lotus Mk.III(78), Tamiya 1/20
• Stránka 1 z 1
- Dale Cooper
Lotus Mk.III(78), Tamiya 1/20
Jelikož jsem teď celkem dlouho nedělal auto, neměl jsem tu žádnou rozdělanou stavbu, která by byla aktivní, motorky vždy rychle dokončím. Tady jsem vytáhl na světlo světa několik let rozdělané kapoty. O víkendu jsem dolakoval zbylé díly karoserie, ještě dokončuji zadní křídlo. Zkusím model v brzké době dodělat, což znamená, že tento topic nebude moc dlouhý, když já stavět a průběžně fotit neumím, musím na sobě zapracovat...
Takže tohle je aktuální výchozí bod...
Jinak použiju lepty od S27, obtisky jsou nové, také S27. vybral jsem si G. Nilssona, na památku talentovaného kluka, co ho zastavila nemoc... Už dříve, tj. před lety, jsem trochu vylepšil kokpit, zkusím se do něj dostat s foťákem. jestli mne něco zbrzdí, budou to kupodivu zadní brzdy, ty od Tamky se mi nelíbí, ale zatím nevím, jak je vymyslet...
Takže tohle je aktuální výchozí bod...
Jinak použiju lepty od S27, obtisky jsou nové, také S27. vybral jsem si G. Nilssona, na památku talentovaného kluka, co ho zastavila nemoc... Už dříve, tj. před lety, jsem trochu vylepšil kokpit, zkusím se do něj dostat s foťákem. jestli mne něco zbrzdí, budou to kupodivu zadní brzdy, ty od Tamky se mi nelíbí, ale zatím nevím, jak je vymyslet...
- Přílohy
-
- Dale Cooper
Re: Lotus Mk.III(78), Tamiya 1/20
Jinak kdo stavebnici zná, tak ví, že to je stará Tamiya, kdy ještě díly nebyly vyvržené z počítačového programu a kdy byly díly celkem nepřesné... Třeba motor, ale ten je u Cosworthu u Tamky stále stejná. Pro mne byl problém podivný předek. Nakonec jsem to vyřešil tím, že jsem čenich odřízl a odřezal jsem i svislé části křídla. Kdysi jsem zvažoval i variantu s rozdělaným modelem, dokonce se sundanými bočnicemi, protože mám podklady, ale nakonec jsem se rozhodl model nechat vcelku...
Hlavně pozor na reklamu, ať nedopadneš jako já.
- Přílohy
-
Michal Falta
- Dale Cooper
Myslíš tu angličtinu s hánácké dialektem? Já naštěstí dělám rok 77 a tam Nilsson nepoužíval svéčky, ale svíčky...
- Dale Cooper
- Dale Cooper
Jak si přidělat problémy... až pozdě jsem zjistil, že na straně přídě jsou klínovitá okna... Pracuji pochopitelně na odekálovaném a nalakovaném dílu.... Chyba se neodpouští...
- Přílohy
-
Že se na to nevykašleš...
Držím palce, dodělávat něco na hotovým je o nervy.
Držím palce, dodělávat něco na hotovým je o nervy.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
• Stránka 1 z 1