Subaru Impreza WRC, Panizzi-Panizzi, Monte ´99
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
- Dale Cooper
Re: Subaru Impreza WRC, Panizzi-Panizzi, Monte ´99
Určitě ano, pokud zbydou po Vánocích peňauze, tak koupím to, co jsem plánoval déle, tj. dekály na Zanardiho/Alesiho Rally Monzu, rozhodně ale modrou metlu, do té bílé už nejdu... jednak to prosvítalo na kastli, jednak byl problémy dát do bílé kokpit... Je to opět podobný problém jako u Ebbro Lotusu 72C, je tam prosak barvy na bílou. Sice menší, ale už mne to přestalo bavit Koudymu vrátím kola, jen mu ještě zkusím odlít jednu sadu, formu už mám, ale zatím nejsou odlitky bez chyby... K tématu se vrátím, ale v jiné verzi... Teď mám rozdělaných 12 modelů a mlsně šilhám po tom, co rozvrtám dále...
Re: Subaru Impreza WRC, Panizzi-Panizzi, Monte ´99
Hmmm, tak to je škoda, je to celkem zajímavý design a bílých Imprez moc není. Jakou bílou barvu používáš? Někdy může barvu narušit i blbě naředěný lak. Když je hodně ředidla, naruší to barvu nebo ji to např. na hranách smyje.
Zanardiho auto je díky modré jistota, i když designově nic moc. Za kola předem dík, budou na Colinovo auto z Monte.
Téma chceš zamknout nebo změníme jen název, až se k tomu vrátíš?
Zanardiho auto je díky modré jistota, i když designově nic moc. Za kola předem dík, budou na Colinovo auto z Monte.
Téma chceš zamknout nebo změníme jen název, až se k tomu vrátíš?
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
• Stránka 2 z 2 • 1, 2