Lamborghini Murciélago LM 2010 /Aoshima 1:24/
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Lamborghini Murciélago LM 2010 /Aoshima 1:24/
BMF nemá zase takový lesk jako má parozábrana a ta origoš folie mně přijde ještě silnější než na parozábranu
BMF hlavne nejde aplikovat s takym hladkym finishom ako mas tento. vyzera to paradne
Pořídil jsem si nové disky od HD protože ty co nabízí stavebnice jsem viděl jen fotkách z kvalifikace v závodech měli jiné.Co čert nechtěl tak se mně podařilo vymáčknout střed
doplnil jsem to destičkami a nevypadá to až tak hrozně,oko nezarazí ...
dál jsem musel odstranit napodobeniny mřížek v čelní masce protože tam byla přídavná světla.
doplnil jsem to destičkami a nevypadá to až tak hrozně,oko nezarazí ...
dál jsem musel odstranit napodobeniny mřížek v čelní masce protože tam byla přídavná světla.
- Přílohy
-
-
... pokouším se udělat něco s tou střechou,samo se to začalo odchlipovat na exponovaných místech.
začíná to i na přední haubně
zjistil jsem,že i ta páska na parozábranu není to pravé ořechové nemá takový zrcadlový povrch.Asi ten zrcadlový povrch ovlivňuje tloušťka folie čím tlustější tím lepší efekt Nemáte někdo zkušenost z foliemi imitující chrom na auta?
Zkoušel jsem i zázračný KOSUTTE GIN SAN,ale nějak nemůžu vychytat jaký barevný podklad aby se to přiblížilo chromu.Tmavý podklad /černá,tm.modrá/ chrom ve finále je hodně tmavý,světlá barva chrom se zbarví do žluta ...
začíná to i na přední haubně
zjistil jsem,že i ta páska na parozábranu není to pravé ořechové nemá takový zrcadlový povrch.Asi ten zrcadlový povrch ovlivňuje tloušťka folie čím tlustější tím lepší efekt Nemáte někdo zkušenost z foliemi imitující chrom na auta?
Zkoušel jsem i zázračný KOSUTTE GIN SAN,ale nějak nemůžu vychytat jaký barevný podklad aby se to přiblížilo chromu.Tmavý podklad /černá,tm.modrá/ chrom ve finále je hodně tmavý,světlá barva chrom se zbarví do žluta ...
- Přílohy
-
- Zkoušky odstínů
-
-
Jak pojedu okolo tak zkusím ti hodit BMF od Tamky.
Tedy pokud nemáš.
Tedy pokud nemáš.
Nasa folia. Prvy pokus. Uz viem kde sa robia bubliny, tak druhy pokus by uz bol asi definitivny.
- Přílohy
-
Vlado Begera
Beaver: a co Alclad?
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Viděl jsem naživo Bobrův výzkum. Ani Alclad není tak světlý a zrcadlový jak by bylo potřeba. Donesl jsem mu Hasegawa metail foil ( http://global.rakuten.com/en/store/moke ... gawa-tf-1/ ) tak uvidíme.
Tak v první řadě díky za pomoc,hlavně Matějovi.Jinak v pátek dorazily náhradní folie ze Španělska /dva kusy na střechu/ napsal jsem a poslal fotky s oním problémem do Španěl a borec ochotně poslal náhradní
Koudy,Alclad se na toto nehodí ať děláme co děláme toho zrcadlového efektu nedosáhneme.
Begi,podle té fotky tam taky není onen zrcadlový efekt/je to takové černé stejný problém jako s Kosutte Ginsan/,možná kdyby tím bylo uděláno všechno tak se to ztratí
Koudy,Alclad se na toto nehodí ať děláme co děláme toho zrcadlového efektu nedosáhneme.
Begi,podle té fotky tam taky není onen zrcadlový efekt/je to takové černé stejný problém jako s Kosutte Ginsan/,možná kdyby tím bylo uděláno všechno tak se to ztratí
Ahoj Beaver, s týmito fóliami od Hasegawy niečo málo robím. Davaj prosím len pozor (ak by si ju použil) pri napúšťaní špár washom. Ak to urobíš syntetikou, tak sa v mieste kontaktu rýchlo odlepuje. Na tento účel sa dá použíť wash na báze "vodoviek" (Valejo). Mám to vyskúšané. Možno píšem koniny a vieš o tom, ale pre istotu... Teším sa na ďalší postup.
JO, na to jsem zapomněl. A taky se nedoporučuje přelakovávat.
Jak jej naneseš tak finýto a šlus . Nechat.
Jak jej naneseš tak finýto a šlus . Nechat.
• Stránka 2 z 2 • 1, 2