Nissan Skyline R33 GT-R (Tamiya 1/24)
Re: Nissan Skyline R33 GT-R (Tamiya 1/24)
Za malé fotky se omlouvám, dávám ty samý i na MF, kde musí mít 500 kb.
Nuže vkládám větší formát a detail na předek a zadek.
Nuže vkládám větší formát a detail na předek a zadek.
- Přílohy
-
-
díky
Je vidět ,že jsi si dal záležet.
Ty odřeniny jsou metalická šedá ?
Díky. To je dělaný německou panzergrau a to jak na černý, tak na modrý barvě. Právě že jsem to zas tak neprožíval
No, možná by nebylo na škodu vzít trochu grafitu na uchošťour a trochen tím ty hrany otřít .
To zkusit můžu, tím nic nezkazím.
Další na řadě je intoš, mám ho vybarvený. Spokojen nejsem, je tam dost podfuků. Zalakuji a budu se snažit retuší a patinou výsledek napravit.
Další na řadě je intoš, mám ho vybarvený. Spokojen nejsem, je tam dost podfuků. Zalakuji a budu se snažit retuší a patinou výsledek napravit.
- Přílohy
-
Díky.
Interiér na 90 procent hotov, chybí dodělat pásy a hasičák. Spokojenej nejsem, doufám, že to nebude zas tolik vidět...
Interiér na 90 procent hotov, chybí dodělat pásy a hasičák. Spokojenej nejsem, doufám, že to nebude zas tolik vidět...
- Přílohy
-
-
-
decentní a dobrý
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Díky
Momentálně bojuju s opravou kastle. Měl jsem ji komplet vybroušenou na leštění a spadla mi. Na pravým sloupku se mi vyštípal lak i s barvou až na plast. Nejdřív jsem zkusil opravit ručně - štětcem barvu a lak, ale při následném broušení laku jsem probrousil na okolních místech, kde už broušeno bylo. Takže jsem se nevyhnul druhému pokusu, tentokrát jsem už musel tahat pistol.
Abych s tím nehodil o zeď, tak jsem v mezičase dodělal brzdy.
Momentálně bojuju s opravou kastle. Měl jsem ji komplet vybroušenou na leštění a spadla mi. Na pravým sloupku se mi vyštípal lak i s barvou až na plast. Nejdřív jsem zkusil opravit ručně - štětcem barvu a lak, ale při následném broušení laku jsem probrousil na okolních místech, kde už broušeno bylo. Takže jsem se nevyhnul druhému pokusu, tentokrát jsem už musel tahat pistol.
Abych s tím nehodil o zeď, tak jsem v mezičase dodělal brzdy.
- Přílohy
-
-
-
-
Oprava probroušení dopadla na výbornou .
Ty brzdný třmeny nebudou mít nějakou nálepku či barevný nápis výrobce ?
Ty brzdný třmeny nebudou mít nějakou nálepku či barevný nápis výrobce ?