Mazda 767B - Hasegawa 1/24
• Stránka 1 z 1
Mazda 767B - Hasegawa 1/24
Mazda 767B - 1988 24 Hours of Le Mans,
Hasegawa 1/24
Colors : Zero Paint
Coat: MRP 2k
Trochu inspirován Sascha Müller který své Porsche dokázal dokončit za 6 dní a také závazkem který jsem dal Petr Filip , že napíši článek našim juniorům do časopisu ABC. Ano, tato Mazda bude prezentována v časopise ABC abychom také našim nejmladším ukázali že i z plastu jde postavit závodní speciál. Bohužel Sascha Müller jsem se s časem stavby nepřiblížil. Já tento model stavěl 7 dní. Doufám tedy že se nejmladším v časopise bude líbit a nějaké to snad přitáhne i do našich řad.
Podle mě trochu zbytečně podceňovaná stavebnice. Sice oproti Tamiya 787 nemá motor a je třeba si dát pozor na pasování skel, ale jinak na pohodu a i to že obtisky byli v této stavebnici 20 let staré a zažloutlé, nic nemění na tom že se z toho nedá postavit model. Čistá krabička kromě antény a pásů.
Hasegawa 1/24
Colors : Zero Paint
Coat: MRP 2k
Trochu inspirován Sascha Müller který své Porsche dokázal dokončit za 6 dní a také závazkem který jsem dal Petr Filip , že napíši článek našim juniorům do časopisu ABC. Ano, tato Mazda bude prezentována v časopise ABC abychom také našim nejmladším ukázali že i z plastu jde postavit závodní speciál. Bohužel Sascha Müller jsem se s časem stavby nepřiblížil. Já tento model stavěl 7 dní. Doufám tedy že se nejmladším v časopise bude líbit a nějaké to snad přitáhne i do našich řad.
Podle mě trochu zbytečně podceňovaná stavebnice. Sice oproti Tamiya 787 nemá motor a je třeba si dát pozor na pasování skel, ale jinak na pohodu a i to že obtisky byli v této stavebnici 20 let staré a zažloutlé, nic nemění na tom že se z toho nedá postavit model. Čistá krabička kromě antény a pásů.
- Přílohy
-
-
-
Re: Mazda 767B - Hasegawa 1/24
tenhle kousek jsem od tebe nečekal, ale parádně jsi to dal kamaráde
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Ty a placky ?
Myslím ,že se to povedlo na výbornou.
Ve kterém čísle ABCéčka to bude ?
Dost dobrý Hanzi
Modelář a spisovatel, no nemáš toho málo...
Modelář a spisovatel, no nemáš toho málo...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Michal Doskočil
na těch fotkách to vypadá výborně ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Díky pánové...
To Šumák : A co jsi čekal ?
To Matwej : Osobně nevím, ale mělo by to být teď to co jde do tisku.
To Koudy : No musím uznat že málo toho fakt nemám. Ale zase točí se to vše jen kolem jedné věci "modelařiny".
To Beaver : No ještě asi chvíli budu fušovat. Respektive všechny Studia 27 co mám doma jsou LM.
To Šumák : A co jsi čekal ?
To Matwej : Osobně nevím, ale mělo by to být teď to co jde do tisku.
To Koudy : No musím uznat že málo toho fakt nemám. Ale zase točí se to vše jen kolem jedné věci "modelařiny".
To Beaver : No ještě asi chvíli budu fušovat. Respektive všechny Studia 27 co mám doma jsou LM.
• Stránka 1 z 1