Lotus 72E, E. Fittipaldi, GP Španielska 1973, Ebbro 1/20
Re: Lotus 72E, E. Fittipaldi, GP Španielska 1973, Ebbro 1/20
Vďaka za komenty, páni.
Dnes som polepil čo sa dalo a pomaly si pripravujem motor na káblovanie. Podarilo sa mi však vyliať Supercement na zadné krídlo. Tak uvidíme na koľko rokov ma to zasa zdrží. Blbeček, no... 

- Přílohy
-
- Polepené...
-
- Pripravené na káble...
-
- Pružinka z výfuku je niekde pri kuchynskej linke. Urobím novú...
-
- Radosť veliká...
Kuku píše: Pružinka z výfuku je niekde pri kuchynskej linke. Urobím novú..
To buď rád že víš kam to šlo.

To já mám u stolu časoprostorovou díru.

Matweji, ja som to tam len počul cvengnúť a potom sa pružinka stratila niekde vo vesmíre. Asi bude niekde v družnej debate s tými tvojimi súčiastkami v nejakej tej diere.., či kde.
Včera sa mi na tretí pokus podaril základ brzdových kotúčov (plastové dosky a plechovka) a brzdových strmeňov. Tie pôvodné zo stavebnice sa mi vôbec nepáčili. Márne sa pokúšam o chladiace otvory na kotúčoch (predchádzajúce pokusy) a tak ich asi nechám plné ako malo C-čko. Ale ak máte niekto na toto fintu, tak rád urobím? Dorobil som aj dve vzpery (profil a skrutky HD) ktoré držia olejovú nádrž na prevodovke a ešte pár maličkostí. No a ešte sa podarilo ulomiť koncovku ramena stabilizátora...Vždy si musím niečo domrviť, inak by som asi nemal pocit, že som niečo robil...

Včera sa mi na tretí pokus podaril základ brzdových kotúčov (plastové dosky a plechovka) a brzdových strmeňov. Tie pôvodné zo stavebnice sa mi vôbec nepáčili. Márne sa pokúšam o chladiace otvory na kotúčoch (predchádzajúce pokusy) a tak ich asi nechám plné ako malo C-čko. Ale ak máte niekto na toto fintu, tak rád urobím? Dorobil som aj dve vzpery (profil a skrutky HD) ktoré držia olejovú nádrž na prevodovke a ešte pár maličkostí. No a ešte sa podarilo ulomiť koncovku ramena stabilizátora...Vždy si musím niečo domrviť, inak by som asi nemal pocit, že som niečo robil...

- Přílohy
-
-
Veľmi málo času (asi tak ako všetci) a tak len skromne. Motor sa pomaly plní a už ho nemám za čo poriadne chytiť. Pár prerobených dielikov a fit test. Surf ukázal nejaké nepresnosti a tie ešte musím opraviť.
- Přílohy
-
-
Kotúče ti vyšli parádne, pekne sa s tým bavkas 

Ď, Mišo!
Pokúsil som sa o zatiaľ hrubý polotovar tretej verzie kotúčov. Pravda je že sa to iba podobá, ale na živo to nie je až také zlé, teda na pohľad. Zotrieť wash, namaľovať manžety a osadiť pásky. To už možno rozchodím, aj keď otvory mali byť oválne a ...No tých nepresností je tam viac... Ako bonus pridávam znova mačací chlp...ako vždy.

Pokúsil som sa o zatiaľ hrubý polotovar tretej verzie kotúčov. Pravda je že sa to iba podobá, ale na živo to nie je až také zlé, teda na pohľad. Zotrieť wash, namaľovať manžety a osadiť pásky. To už možno rozchodím, aj keď otvory mali byť oválne a ...No tých nepresností je tam viac... Ako bonus pridávam znova mačací chlp...ako vždy.
- Přílohy
-
Fakt je chceš nechat kulatý když mají být oválné ,no teda ...