Tyrrell P34, P. Depailler, Japonsko 1976, Tamiya, 1/20
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tyrrell P34, P. Depailler, Japonsko 1976, Tamiya, 1/20
NO nazdaaar. vyzerá to úchvatne teda. počuj a to sitko na saní nieje náhodou platinové? Kedy budete školiť?
Karl Kopfrkingl píše:Sorry, že jen nechválím
Ahoj Zdeňku, ďakujem za pripomienku a myslím, že máš pravdu. Momentálne ma skolila chrípka a spústa práce, ale poriešim to možno jemným farbeným hodvábom. Ono tá sieťka bola tak hustá, že nebolo vidieť sanie vo vnútri. Zaujímavé je, že keď bola suchá tak bola biela a keď pršalo, menila sa na tmavošedú až čiernu.
Koudy ďakujem. Keby si to videl naživo nájdeš spústu chýb a tvarových rozdielov. Ale takto to je aspoň podobnejšie.
Ahooooj Mišo, neviem aký je plán na tento rok, ale určite sa niekedy na jar objavím aj s Evžom...Dám ti určite vedieť vopred. Materiál toho sitka veru nepoznám, len som sa dočítal, že to bolo ako sitko proti moskytom.
Krivý mini postup...
- Přílohy
-
- Držiak zadného krídla...
-
- Airbox vo farbe hľadám hodváb...
-
- Nádrž pod rámom s novým viečkom a naznačenými zvarmi...
Lubo,ty si nakrivo! Veď to máš super.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
dekon píše:Lubo,ty si nakrivo!
Som! Bere ma chrbtica, no a charakter...radšej ani nehovorím.
Ahojte všetci! Priznávam, že som po dlhšej prestávke a svojou lenivosťou už dlhšie neprispel. Trocha som poskočil aj na Matre a Lotuse, ale ešte to nestojí za fotky. Tyrrell zatiaľ stojí takto.
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Co ty offroadový gumy? A skoro bych řekl, že máš budíky otočený o 180°
Jinak super, ty kovový nýty a šrouby tomu dost pomohly.
Jinak super, ty kovový nýty a šrouby tomu dost pomohly.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Ahoj Koudy, to sú predsa zimné gumy. No a tá palubka, to som len chcel naznačiť aký som nepozorný cvok. A ešte neviem čo s tým urobím, ale asi novú dosku.
- Dale Cooper
Lubo, držím palce při návratu k modelářskému stolu.... Tu zadní konstrukci na ty menší radiátory budeš, hádám, dělat novou, že? Lept asi nepoužiješ... Já pořád u sebe nevím, jestli Japonsko, nebo jinou variantu... Ten stan nad sáním je super, ale právě ten zadní rám mne od Japonska odrazuje...
Ahoj Peter, ďakujem! Možno mi to teraz vydrží, aj keď s trasúcimi sa rukami a makovicou. Neviem, čo máš na mysli. Myslíš rám pod zadným krídlom?
- Dale Cooper
Ano, ten.... Mám od Michala Doskočila tu verzi Tamiye na Japonsko, ten lept je pěkný, ale plochý...
Ten robiť nemusím. Lepty mám a máš pravdu, že nevyzerajú dobre a konštrukcia je plochá. Preto som volil Depaillerovo auto, kde ale bolo treba navŕtať do sedačky spústu dier. Nevydržal som to a po zlomení všetkých vrtákov 0,4mm som asi v 2/3 skončil.
Rám bol len na aute Jody Schecktera. Depailler mal štandardný držiak zadného krídla. Ale tá "trojka" by bola určite zaujímavejšia.
Rám bol len na aute Jody Schecktera. Depailler mal štandardný držiak zadného krídla. Ale tá "trojka" by bola určite zaujímavejšia.
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4