Titanic wrak cca1/144 skrečbuild/silne drogy
• Stránka 1 z 1
Titanic wrak cca1/144 skrečbuild/silne drogy
Ahojte kolegovia,
Ron ma zmrdal ze tu na to seriem a ma pravdu
zivot trosku zamiesal karty ale nic hrozne, skor mi jeblo na prevod a stal sa zo mna lodickar TITANIC je moja srdcova tema velmi velmi dlho, vrak objavili 1985( datum narodenia mojho) Model je skrec vychadzajuci z hroznej paierovej stavebnice od Taschen. Momentalne je skoro hotovy nasleduje farbenie co je najtazsia cast celeho projektu. Postupne pridam viac a lepsich foto.
http://www.youtube.com/watch?v=Cs57bml4sq4
LSD zdar a lodickam zvlast
Hugo
Ron ma zmrdal ze tu na to seriem a ma pravdu
zivot trosku zamiesal karty ale nic hrozne, skor mi jeblo na prevod a stal sa zo mna lodickar TITANIC je moja srdcova tema velmi velmi dlho, vrak objavili 1985( datum narodenia mojho) Model je skrec vychadzajuci z hroznej paierovej stavebnice od Taschen. Momentalne je skoro hotovy nasleduje farbenie co je najtazsia cast celeho projektu. Postupne pridam viac a lepsich foto.
http://www.youtube.com/watch?v=Cs57bml4sq4
LSD zdar a lodickam zvlast
Hugo
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Re: Titanic wrak cca1/144 skrečbuild/silne drogy
Á návrat ztraceného syna.Tak podle fotek dost zajímavý počin moc se mně to líbí tlesk,tlesk,tlesk
Tak o tomhle se hovořilo na PZ!
Vypadá to zajímavě a chápu tě s použitím papíru. Kdyby papír vydržel všechnu barvu a temlování, tak ho taky používám na vnitřnosti a věci k autům, protože se mi s tim lépe dělá
Vypadá to zajímavě a chápu tě s použitím papíru. Kdyby papír vydržel všechnu barvu a temlování, tak ho taky používám na vnitřnosti a věci k autům, protože se mi s tim lépe dělá
hudiny píše:Ron ma zmrdal ze tu na to seriem
A dobře udělal Na papírový modely si určitě nikdy netroufnu, ale když sem hodíš nějaký postupy a techniky, rád se něco dozvím. Vypadá to suprově!
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
• Stránka 1 z 1