Nissan 370Z Voltex - Tamiya+HobbyDesign -1/24
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Nissan 370Z Voltex - Tamiya+HobbyDesign -1/24
ten predok je relativne dlhy na moj vkus. ale to nic
dal by som ho do niecoho zaujimaveho okolo zltej...
dal by som ho do niecoho zaujimaveho okolo zltej...
In Rust I Trust
Já jsem zase názoru, že když se na zetko dá trochu nižší a delší předek, tak to dostane takovej agresivnější tvar
Ale díky - asi půjdu do té žluté. Pokud se mi podaří sehnat taková perleť, jakou dal kdysi Dale na Yamahu M1 Laguna Seca (a vyvolalo to debaty), tak tam dám tu perleť
Původně jsem chtěl matnou modrou, ale tu si schovám na GT-R od OverTake International
Ale díky - asi půjdu do té žluté. Pokud se mi podaří sehnat taková perleť, jakou dal kdysi Dale na Yamahu M1 Laguna Seca (a vyvolalo to debaty), tak tam dám tu perleť
Původně jsem chtěl matnou modrou, ale tu si schovám na GT-R od OverTake International
Tak půjdu do žluté a chromová kola.
Zkusil jsem si to načrtnout a vypadá to dobře. Ještě musím ten náčrtek dodělat, ale už jde vidět, že žlutá tomu sedne
Zkusil jsem si to načrtnout a vypadá to dobře. Ještě musím ten náčrtek dodělat, ale už jde vidět, že žlutá tomu sedne
- Karl Kopfrkingl
Paráda
čistě od ruky? Nebo nějaká předkresba?
čistě od ruky? Nebo nějaká předkresba?
Zdeněk Valíček
Já si obkreslil střechu, světla a rozvor z předlohy seriovýho Zetka, zbytek jsem dodělal rukou (protože tyhle nárazníky a kola nikdo na nový Zetko nedává) a potom dovyplnil designerskýma fixama.
Teď je na řadě dodělat detaily, aby to vypadalo ostře, ale jak to už chytlo tvary tak je rozhodnuto - ve žlutý vypadá super
Díky
Teď je na řadě dodělat detaily, aby to vypadalo ostře, ale jak to už chytlo tvary tak je rozhodnuto - ve žlutý vypadá super
Díky
- Karl Kopfrkingl
Jo, tak nějak jsem to myslel. Metoda Chipa Foose
Zdeněk Valíček
Moc pěkný jen bych ale kola nenechával stříbrný.....vyhlížely by lacině....co takhle bílá, černá a nebo si dát práci a loukotě potáhnout carbonem.
- Michal Doskočil
.. ta kresba je fakt moc pěkná . I bílá kola fajn ..
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Já právě chtěl kola do chromu - do takovýho tmavýho chromu - v něm by to mohlo vypadat zabijácky a dobře by to doplňovalo černé doplňky na autě (např. křídlo).
Takhle ta kresba nakonec vyšla
Ale zase nápad potáhnout to karbonem neni špatnej
Takhle ta kresba nakonec vyšla
Ale zase nápad potáhnout to karbonem neni špatnej
bude to vyzerat skvele, mozno ze ani biele kolesa by neboli zle
jen nápad: auto žluté,ale přední kapota,střecha a zadní víko - karbon,to zadní křídlo bych dal taky do žluté jen bočnice karbon
a ješte přihodím něco pro inspiraci.
- Přílohy
-
-
-
- můj sen :-)
Tak jsem promejšlel a jdu do toho
Bude to žlutý perleťový - Lambo žlutá měla pěknej perleťovej efekt.
V mezičase jsem doplnil nárazník u světel plastovými destičkami a tmelim. Koupil jsem si nový tmel a pracuje se s ním dobře, jak netvrdne po 5 minutách Vrstvím na sebe vrstvy a opracovávám skalpelem tak, abych navázal světla. Musel jsem okolí světel dost přizpůsobit a nakonec tam bylo potřeba přesochat oblouku v okolí světel, které tam 350Z nemá. Inspiroval jsem se u Voltex Hondy S2000. Laik ale nic nepozná, protože tam ty linie konečně zapadaj
Nalakoval jsem i rámy oken, ale při sundavání masky jsem sundal i kus u bočního okna - to se mi ještě nestalo, asi ta barva byla moc čerstvá nebo jsem toho dal strašně hodně.
Pak jsem začal tvořit horní difuzor na zadek - vzal jsem hmotu Oyu maru, roztavil ve vařící vodě, obtiskl na zadní nárazník, abych chytl jeho tvar - ořezal Oyu maru a vzniklou šablonu si překreslil maskovací páskou na plast - udělám nejdřív jednu stranu a pak to zrcadlově překlopim kvůli symetrii.
A celek zatím:
Bude to žlutý perleťový - Lambo žlutá měla pěknej perleťovej efekt.
V mezičase jsem doplnil nárazník u světel plastovými destičkami a tmelim. Koupil jsem si nový tmel a pracuje se s ním dobře, jak netvrdne po 5 minutách Vrstvím na sebe vrstvy a opracovávám skalpelem tak, abych navázal světla. Musel jsem okolí světel dost přizpůsobit a nakonec tam bylo potřeba přesochat oblouku v okolí světel, které tam 350Z nemá. Inspiroval jsem se u Voltex Hondy S2000. Laik ale nic nepozná, protože tam ty linie konečně zapadaj
Nalakoval jsem i rámy oken, ale při sundavání masky jsem sundal i kus u bočního okna - to se mi ještě nestalo, asi ta barva byla moc čerstvá nebo jsem toho dal strašně hodně.
Pak jsem začal tvořit horní difuzor na zadek - vzal jsem hmotu Oyu maru, roztavil ve vařící vodě, obtiskl na zadní nárazník, abych chytl jeho tvar - ořezal Oyu maru a vzniklou šablonu si překreslil maskovací páskou na plast - udělám nejdřív jednu stranu a pak to zrcadlově překlopim kvůli symetrii.
A celek zatím:
Pekne s tým bojuješ. Tie nárazníky budeš striekať samostatne, alebo to najprv nalepíš na kasňu?
Ján Hanuska
Přemejšlel jsem nad tim a zkoušel si to a rozhodl jsem se, že to nalepím na karoserii pro jistotu. Tím pádem budu moct udělat tenké spáry a vyřešit uchycení podvozku na přední nárazník. Kdybych to dělal samostatně, bál bych se toho, že budou pak špatně pasovat přední světla, které jsem musel komplet upravit kvůli nárazníku
• Stránka 2 z 2 • 1, 2