Alfa Romeo GTV6, 1/24 Narton kits, GP Brno 1982
• Stránka 1 z 1
Alfa Romeo GTV6, 1/24 Narton kits, GP Brno 1982
Jelikož se mi stavba Jagu pomalu dostává do finále , je třeba myslet do budoucnosti...
Tak před rokem ,kdy jsem se zúčastnil Burnoutu (a mého prvního "patláku" v životě modelářském) jsem načnul tento kousek, podle některých šílené firmy, zn.Narton kits .
Jaké však bylo moje překvapení (a nejen moje) když jsem model srovnal s výkresy v měřítku a ono to sedělo na milimetry přesně.
Dokonce když jsem to porovnával s "kovákem" od Quattroruote (je to sice Alfetta GT) sedí oboje téměř přesně.
Narton dělá GTV6ku ve verzi rallye kterou pilotoval Yves Loubet. Jak to uvnitř krabičky vypadá, je možno prohlédnout tu:
http://shop.spotmodel.com/product_info. ... s_id=11928
Já budu ale dělat verzi pro okruhy.
Mám na výběr mezi žlutou Alfou LUIGI Racing s Jeanem Xhencevalem a bratry Micangeliovými za volantem co dojela 3. celkově, a bílo-zelenou Alfou s "Lellou" Lombardi (plným jménem Maria Grazia ) a Annou Cambiaghi za volantem. Toto auto nedojelo, protože jej Anna poslala (po krátkém děštíku v 1/3 závodu) ve Veselce přez svodidla na "budku" čímž je zrušila.
Jelikož stále nevím mezi, kterou Alfou si vybrat nechávám to na pacientech tohoto fóra. V obou případech si obtisky budu dělat sám.
Toto jsou adepti :
Xhenceval
Lella Lombardi
a dílo Anny Cambiaghi
Mám tu ovšem jeden problém. Kola tedy přesněji ráfky. Nevím co to jsou zač a jestli je někdo vůbec dělá ....
Tak před rokem ,kdy jsem se zúčastnil Burnoutu (a mého prvního "patláku" v životě modelářském) jsem načnul tento kousek, podle některých šílené firmy, zn.Narton kits .
Jaké však bylo moje překvapení (a nejen moje) když jsem model srovnal s výkresy v měřítku a ono to sedělo na milimetry přesně.
Dokonce když jsem to porovnával s "kovákem" od Quattroruote (je to sice Alfetta GT) sedí oboje téměř přesně.
Narton dělá GTV6ku ve verzi rallye kterou pilotoval Yves Loubet. Jak to uvnitř krabičky vypadá, je možno prohlédnout tu:
http://shop.spotmodel.com/product_info. ... s_id=11928
Já budu ale dělat verzi pro okruhy.
Mám na výběr mezi žlutou Alfou LUIGI Racing s Jeanem Xhencevalem a bratry Micangeliovými za volantem co dojela 3. celkově, a bílo-zelenou Alfou s "Lellou" Lombardi (plným jménem Maria Grazia ) a Annou Cambiaghi za volantem. Toto auto nedojelo, protože jej Anna poslala (po krátkém děštíku v 1/3 závodu) ve Veselce přez svodidla na "budku" čímž je zrušila.
Jelikož stále nevím mezi, kterou Alfou si vybrat nechávám to na pacientech tohoto fóra. V obou případech si obtisky budu dělat sám.
Toto jsou adepti :
Xhenceval
Lella Lombardi
a dílo Anny Cambiaghi
Mám tu ovšem jeden problém. Kola tedy přesněji ráfky. Nevím co to jsou zač a jestli je někdo vůbec dělá ....
Re: Alfa Romeo GTV6, 1/24 Narton kits, GP Brno 1982
tak takové kola vidím prvně v životě...ale podle nálepky na alfě Xhenceval bych řekl,že to jsou speedline...takže nezbývá než guglit...
jinak v dobách mého mládí se mi tahle alfa líbila,ale měl jsem chvíli alfasuda...
jinak v dobách mého mládí se mi tahle alfa líbila,ale měl jsem chvíli alfasuda...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
no Speedline Corsa racing wheel...
Podobné kolesá dávalo bburago na niektoré autá, po menšej úprave by možno pasovali, čo ty na to?
A čistou náhodou mám jednu sadu doma.
A čistou náhodou mám jednu sadu doma.
- Přílohy
-
Ján Hanuska
našel jsem podobné ty vpravo tady
ale je třeba na to forum se asi zaregistrovat...
- Přílohy
-
dekon píše:tak takové kola vidím prvně v životě...ale podle nálepky na alfě Xhenceval bych řekl,že to jsou speedline...takže nezbývá než guglit...
Díky
Nějak se mi to v paměti zmátlo a myslel jsem ,že Speedline jsou tlumiče a brzdy.
Janči :
pokud mohu prosit ,vzal bych si je. Mohu ti jako protihodnotu dát např. ty co jsou k tomuto modelu .
Mohli by sme sa tak dohodnúť, keď pôjdem najbližšie domov tak ich donesiem a ozvem sa ti.
Ján Hanuska
dekon píše:našel jsem podobné ty vpravo tady
Tyhle ráfky jsou od Kena na Lancii S4
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
• Stránka 1 z 1