Lancer Evo X MR 1/24 Aoshima
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Lancer Evo X MR 1/24 Aoshima
Tento projektik uz mam rozpracovany asi rok, vdaka experimentom s lakom skoncilo v brzdovke, v plane bola cista krabicka. zacal som nanovo, zaformoval klucky dveri pretoze su namodelovane na karoserii odbrusil ich no a davam to dokopy po samotnom kupeli, dokupim asi aj nejake leptiky. inak stavebnica nieje vobec zla akurat proporcionalne sa mi zda byt cely pred mimo. kratka kapota, vysoke svetla a kusok vacsie spetaky
takto daleko som sa dostal prvy krat, farba original P26 orient red
progres snad coskoro
takto daleko som sa dostal prvy krat, farba original P26 orient red
progres snad coskoro
Re: Lancer Evo X MR 1/24 Aoshima
experimenty s lakom, o ktorom sme sa bavili na PZ??
In Rust I Trust
nepamatam presne, ak myslis ten 2k od chemolaku tak nie, tu som skusal kalsicky nitrokombinacny sprej s tym ze ta utomotive farba to mala vytrimat....ale nevytrimala zrkadla mi vysli pekne tie som ani neodfarboval, asi som tam toho dal moc naraz na kasnu. hladal som nieco lacne a jednoduche na pouzivanie no a nakoniec som skoncil aj tak pri super clear-e. ide o to ze ked mam take bussy days a chcem si spichnut nieco nenarocne tak sa nechcem srat s 2-oj zlozkovym
ahoj bazi kára moc pěkná i ta barva ale ty kolesa mi k tomu nepasujou-jsou takový nudný-chtělo by to něco hodno bestie jako je evo x.
ale je to jen můj názor
ale je to jen můj názor
cosi som porobil v praci aj na desine... nastavenie postoja, vysky, odbrusene klucky dveri a odstranovanie nasledkov po brzdovke
Do toho plastu sa ti tak zažrala brzdovka alebo to spravila farba? Mne čosi podobné spravila ZP na R33 GTR.
Ján Hanuska
Treba dať jemnejšie vrstvy, mne to so ZP pomohlo. Aj keď vybrúsiť to do hladka bol celkom boj po prvom pokuse.
Ján Hanuska
jaj ale to nie tato cervena, karoseriu mam od mavericka. on ju striekal sprejom
konecne tom mam v laku, 2 mist a 3 wet wrstwy superclearu zo spreju
farba sice hadze odlesky do oranzova ale s realom to vela nema spolocne lebo je hodne transparentna a nekryje dobre tak som musel dat hodne vrstiev a skoncilo to tmavsie a zabija to aj velke zrno. takze original farbu budem pouzivat jedine ak to bude solid
aoshima netrafila feeling auta hlavne predkom, som trocha smutny z totho
farba sice hadze odlesky do oranzova ale s realom to vela nema spolocne lebo je hodne transparentna a nekryje dobre tak som musel dat hodne vrstiev a skoncilo to tmavsie a zabija to aj velke zrno. takze original farbu budem pouzivat jedine ak to bude solid
aoshima netrafila feeling auta hlavne predkom, som trocha smutny z totho
- PeťoWRC
Pekne nastriekané!!! Bude to krasavec!!!
diky sefe
karoseria vylestena, slo to velmi jednoducho, myslim ze mam noveho favorita co sa lakov tyka. no a za tym kopec maskovania a malovania detailov, stare dobre zavodaky kde nie su gumene a plastove diely plastove diely som striekal x18 s kvapkou bielej, posobi to podla mna lepsie ako cista x18
karoseria vylestena, slo to velmi jednoducho, myslim ze mam noveho favorita co sa lakov tyka. no a za tym kopec maskovania a malovania detailov, stare dobre zavodaky kde nie su gumene a plastove diely plastove diely som striekal x18 s kvapkou bielej, posobi to podla mna lepsie ako cista x18
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4