Wotvírák 2012
Re: Wotvírák 2012
Musela to bejt fajn akcička a jelikoš Vás všechny ještě podle "ksichtu" nepoznám, tak Michal Doskočil je ten s tou redbulláckou fábkou?
Vypadá nádherně... ta fábie
edit: ještě mě zarazil ten Absinth, to jste byli schopni ještě modelařit?
Vypadá nádherně... ta fábie
edit: ještě mě zarazil ten Absinth, to jste byli schopni ještě modelařit?
bazilišek píše:edit:ještě mě zarazil ten absinth, to jste byli schopni ještě modelařit?
No bez toho by nikdo nic neudělal
Akce byla parádní, škoda, že tak krátká.
Flašku s Absinthem jsem tam neúmyslně zapomněl, ale pokud jste si ji někdo vzali, tak užívat s rozumem a hlavně nezapalovat, že Matěji?
Michale, fotky jsou perfektní, jen mi chybí ta nejdůležitější, sobotní koupání barokního andílka
Flašku s Absinthem jsem tam neúmyslně zapomněl, ale pokud jste si ji někdo vzali, tak užívat s rozumem a hlavně nezapalovat, že Matěji?
Michale, fotky jsou perfektní, jen mi chybí ta nejdůležitější, sobotní koupání barokního andílka
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Koudy, to si nespravil dobre, ak nejaké deti tú fľašu nájdu, tak nás tam už nepustia.
Ján Hanuska
Janči,v poho Absint si někdo odnesl, dětem jsem tam nechal v ledničce jen pivo, aby na nás měli nějakou vzpomínku
- Karl Kopfrkingl
Pánové díky, že jste dorazili. Modelaření sqělý, a to ostatní taky
Aressovi vřelý dík za fota, ani jsem netušil jak mám fotogenické ruce.
Michal D. : když jsem procházel ten fotoseznam tvých prací během víkendu tak musím smeknout. Mimochodem, na které soutěže letos pojedeš? (někde budeme muset provést slavnostní předání putovní ceny)
Absint skončil u Matěje, prý budou s Ivou experimentovat
Aressovi vřelý dík za fota, ani jsem netušil jak mám fotogenické ruce.
Michal D. : když jsem procházel ten fotoseznam tvých prací během víkendu tak musím smeknout. Mimochodem, na které soutěže letos pojedeš? (někde budeme muset provést slavnostní předání putovní ceny)
Absint skončil u Matěje, prý budou s Ivou experimentovat
Zdeněk Valíček
- juhajuha
Tož kucí jenom já a osádka medvěda ví co je to otvírák 2012 (radši jsem ho tam zapomněl). Ale jak říká klasik, od narození umíráš a když to Zdenda stihne tak se mu možná dostaneš do rukou (ale 300 km je 300km). Do centra civilizace to má daleko, tak to budou asi iný zběrači.
Už se i já ženu se svou poklonou všem a speciálním díkem Zdeňkovi za organizaci, doufám, že příště už konečně dojedu v pátek, abych se dostal na společné foto
Skvělá akce, máme slušně Wotevřeno, řek bych...
Skvělá akce, máme slušně Wotevřeno, řek bych...
Juha: co je to "wotvírák" už víme od loňského Burnoutu skoro všichni
Tak s Absinthem jsem to tipnul správně, u Matěje mu bude dobře
Tak s Absinthem jsem to tipnul správně, u Matěje mu bude dobře
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Koudy píše: a hlavně nezapalovat, že Matěji?
Ale hořelo to pěkně, ne
Nemůžu za to, že se ti při spatření ohně začnou třepat ruce....
Koudy píše:....., sobotní koupání barokního andílka
Tak tato kratochvíle mi unikla
Pokud budeš chtít mohu ti flašku zavést až pojedu okolo. Co žena? Nechce vidět plamínky ?
no nádhera... doufám, že Smarža pozdravoval...
no já taky modelařil... a pak se následně tak upravil, že začínám pomalu fungovat až teď...
no já taky modelařil... a pak se následně tak upravil, že začínám pomalu fungovat až teď...
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Oheň a Koudyho zděšení když vzplála kuchyňská linka se mě bohužel zachytit nepodařilo.
A k andílkovi, já nevím když on má ty známe v SSSR, ale risknu to když po tom "podadmin" touží to je skoro jako příkaz jehož neuposlechnutí se rovná banánu ,ale už je po dvaadvacáté hodině tak snad můžu : -)))
A k andílkovi, já nevím když on má ty známe v SSSR, ale risknu to když po tom "podadmin" touží to je skoro jako příkaz jehož neuposlechnutí se rovná banánu ,ale už je po dvaadvacáté hodině tak snad můžu : -)))
- Přílohy
-
-
-
-
Michal Falta