Lancer Evo VII WRC Tamiya 1/24
• Stránka 1 z 1
Lancer Evo VII WRC Tamiya 1/24
Hotovooo
ten zamok zadenej kapoty musim nafotit este na makro. meria to 4mm a sklada sa zos 3 casti...scratch
ten zamok zadenej kapoty musim nafotit este na makro. meria to 4mm a sklada sa zos 3 casti...scratch
Re: Lancer Evo VII WRC Tamiya 1/24
Zpracování bez chybky, decentní patina a povedený fotky - super práce! Jen mi tam chybí reklamy Marlboro...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Vidím to asi tak stejně jako Koudy. Takže za mne i přez menší rozlišení fotek hódně dobrý .
co se provedení týče, tak se mě to hodně líbí, ale prostě tenhle myšák je asi ze všech nejošklivější
To je to samé jako s poslední verzí fíkuse
To je to samé jako s poslední verzí fíkuse
Dakujem pani, no cista robota to nieje ani nahodou. nechcite to vidiet nazivo
@bazi: mne sa tato evolucia paci asi najviac po V a VI
este paru detailnych...
@bazi: mne sa tato evolucia paci asi najviac po V a VI
este paru detailnych...
- Přílohy
-
-
-
Aj ked rallyovky nesledujem,tak sa mi páči ako si to postavil,ta čistota a já vždy sledujem(pretože to sám neviem urobit) rámovanie okien a iné čierne farbenie a to je fakt skvelé.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
nieje to nic tazke... nalepis pasku orezes nozikom s novou cepelou a streknes. ak je to kostrbate napustis okolie takisto ako spary. samozrejme robi sa to lahsie ak si si pred lakovanim prehlbil spary
Krásna práca Mišo, tá jemná patina je super!
Do BA ho donesieš?
Do BA ho donesieš?
Ján Hanuska
- Michal Doskočil
Pěkný, čistá práce a decentní patina tomu sluší . Zbarvení se mi moc nelíbí, ale to je fuk, to se mění s časem ( věkem ) ....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Chalani kvoli eshopu sa teraz hrabem po nete ze ako sa robi produktova fotografia a aha co som sksuil
Na poslední fotce zajímavý model. Jak je složité jej poskládat do tohoto prvotřídního stavu.
Ta prostřední fotka se mi moc líbí.
Ta prostřední fotka se mi moc líbí.
a to si to fotil mobilom po zapade slnka?
boli by fajn, maju atmosku, kebyze toho svetla bolo viacej...
boli by fajn, maju atmosku, kebyze toho svetla bolo viacej...
In Rust I Trust
Mato: model na poslednej fotke je dost raritka od firmy Unilever
Ron: je to fotene fotakom, ale nasvietene to bolo iba z jednej strany softboxom a z druhej som drzal odrazovu dosku. skor mi islo o to vyskusat ten glow na pozadi, ale aj tak sa nepodaril takeho kruhoveho tvaru ako som chcel. keby som mal nejake drziaky ktorymi by som vedel odclonit svetlo od pozadia no.....
Ron: je to fotene fotakom, ale nasvietene to bolo iba z jednej strany softboxom a z druhej som drzal odrazovu dosku. skor mi islo o to vyskusat ten glow na pozadi, ale aj tak sa nepodaril takeho kruhoveho tvaru ako som chcel. keby som mal nejake drziaky ktorymi by som vedel odclonit svetlo od pozadia no.....
• Stránka 1 z 1