Lotus 72 E 1:20 Ebbro Ronnie Peterson
Lotus 72 E 1:20 Ebbro Ronnie Peterson
Tak načínám další F1,přiznám se,že bych asi raději stavěl v měřítku 1:43,kupodivu...Po prohlídce krabice mi ty menší auta přijdou jednodušší.
Mám toho nějak málo rozestavěného(a nic mě nějak neláká k dokončení,mimo monzu),tak asi souběžně začnu i s tím tyrrellem od ace.
Lotus bude z krabičky,možná přidám nějaké dzus fasteners z leptů a hlavně dekály od Indycals,protože Tabu full set se u nás už nějak neprodává.
Postup zatím žádný,jen vystříhávám z rámečků a začisťuju.
Závod asi žádný konkrétní,když tak upřesním později,vím jen,že chci auto se žlutým sklem kokpitu.
Mám toho nějak málo rozestavěného(a nic mě nějak neláká k dokončení,mimo monzu),tak asi souběžně začnu i s tím tyrrellem od ace.
Lotus bude z krabičky,možná přidám nějaké dzus fasteners z leptů a hlavně dekály od Indycals,protože Tabu full set se u nás už nějak neprodává.
Postup zatím žádný,jen vystříhávám z rámečků a začisťuju.
Závod asi žádný konkrétní,když tak upřesním později,vím jen,že chci auto se žlutým sklem kokpitu.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Re: Lotus 72 E 1:20 Ebbro Ronnie Peterson
trochu jsem začistoval,s monokokem si moc hrát nebudu,jen zatmelím dělící rovinu v prostředku.Bočnice budou napevno,tak nebude nic vidět.Trošku si asi pohraju s motorem,ale jinak to nebudu přehánět...
Nejspíše to bude Švédsko 73.
Luďo, ty ses dal definitivně na formule?
Držím palce a jsem zvědavý, jak se s tím popereš.
Předpokládám, že podklady máš od Zdeňka, kdybys ale něco potřeboval, dej vědět.
Držím palce a jsem zvědavý, jak se s tím popereš.
Předpokládám, že podklady máš od Zdeňka, kdybys ale něco potřeboval, dej vědět.
Nene,jen tyhle dvě 72 a 006,protože jsou to auta se kterými jsem vyrůstal... a 006 je pro mě nejhezčí F1... 72 zase má zbarvení,které se mi líbí...
Víc jich stavět nebudu,snad ještě nějaké "doutniky" jako 49 a pokud vydají ještě něco jiného.Jinak se věnuji svým cesťákům z IMSA...
Podklady zatím nemám žádné,něco je na netu a jak jsem říkal v úvodu,nebudu to hrotit,nebudou to žádné výstavní kousky,jen krabička.
s 006 chci počkat,co vymyslí Dale a případně si od něj vezmu odlitek upravené karoserie...Stálo by za to porovnat jak dalece Ace udělalo ty avizované úpravy k lepšímu u toho novějšího kousku...
Víc jich stavět nebudu,snad ještě nějaké "doutniky" jako 49 a pokud vydají ještě něco jiného.Jinak se věnuji svým cesťákům z IMSA...
Podklady zatím nemám žádné,něco je na netu a jak jsem říkal v úvodu,nebudu to hrotit,nebudou to žádné výstavní kousky,jen krabička.
s 006 chci počkat,co vymyslí Dale a případně si od něj vezmu odlitek upravené karoserie...Stálo by za to porovnat jak dalece Ace udělalo ty avizované úpravy k lepšímu u toho novějšího kousku...
Pánové,co se zajímate o F1,jaké mají být vlastně ty disky barevně,na GP Švédska? středy černé,límce zlaté(jaký odstín?) a lemy hliníkové?
Luďku, díval jsem se do publikace Joe Hondy a ve Švédsku byly určitě přední disky v kombinaci, středy černé a límce zlaté.
Fotky zadních kol jsou trochu rozmázlé, ale vypadá, že lemy byly hliníkové a zbytek zlatý. Pokusím se zítra nějaké fotky naskenovat.
Fotky zadních kol jsou trochu rozmázlé, ale vypadá, že lemy byly hliníkové a zbytek zlatý. Pokusím se zítra nějaké fotky naskenovat.
díky moc.
- Karl Kopfrkingl
Zdar, přední disky nemají černé středy jen to tak vypadá! Pozor na zadní křídlo - je nižší než v Monaku a v jiném úhlu
- Přílohy
-
Zdeněk Valíček
- Karl Kopfrkingl
V treninku i kvaldě jsou vidět i tyhle :
- Přílohy
-
Zdeněk Valíček
Kárl,oni to vždy trefjej...díky moc
Ty plné kola se mi moc nelíbí,ale ta první fotka je excelent! Je dokonale vidět ten stříbrný lem i na předních,super. A fakt myslíš,že nemají černé středy?
Ty plné kola se mi moc nelíbí,ale ta první fotka je excelent! Je dokonale vidět ten stříbrný lem i na předních,super. A fakt myslíš,že nemají černé středy?
Brácha taky děkuju,ale to asi není ze švédska...