Škoda Fabia S2000, Barum Rally 2012 (Kopecký-Dresler)
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Škoda Fabia S2000, Barum Rally 2012 (Kopecký-Dresler)
České auto, český jezdec a plastová stavebnice, to jsem musel rozdělat.
Prvotní nadšení vystřídalo mírné zklamání. Díly včetně kastle si vyžádaly docela dost tmelení a broušení. Je to takový Heller jen s otvory na kapotě a propracovanějším interiérem. Dekály se mi taky nelíbí, protože jim chybí ostrost a barevná přesnost.
Stavbu jsem pojal „krabičkovsky“, neboť je pro mě důležité bezproblémové dokončení a po C4 jsem nestál o zacyklování mezi fotkami a stavebnicí.
Prvotní nadšení vystřídalo mírné zklamání. Díly včetně kastle si vyžádaly docela dost tmelení a broušení. Je to takový Heller jen s otvory na kapotě a propracovanějším interiérem. Dekály se mi taky nelíbí, protože jim chybí ostrost a barevná přesnost.
Stavbu jsem pojal „krabičkovsky“, neboť je pro mě důležité bezproblémové dokončení a po C4 jsem nestál o zacyklování mezi fotkami a stavebnicí.
- Přílohy
-
-
-
- V surfu. Prohloubené spáry, některé překytované a vyryté znovu. U kapoty a kufru spáry chybí, tak jsou nové.
-
-
- Bílá barva je od Zera, ze sady pro Fabii S2000, ale mám dojem, že bílá je standardní X2.
お疲れ様です。
Re: Škoda Fabia S2000, Barum Rally 2012(Kopecký/Dresler)
Moc si nevěřím, že by skončilo úspěšně dekálovaní při pohledu na obtiskový aršík (nedovedu si např. představit, jak natlačit dekál do prolisu pro tažné oko v zadním nárazníku), tak jsem se rozhodl, že raději zažiju adrenalin ve formě maskování. Masky jsou z ofocených obtisků na maskovací papír od Tamiye.
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
お疲れ様です。
Re: Škoda Fabia S2000, Barum Rally 2012(Kopecký/Dresler)
U zbytku jsem se držel návodu až na podvozek a vyrovnávací nádobky tlumičů. Podvozek je po úrazu. Po té co jsem si ho zavřel v šuplíku a téměř přepůlil, to na něm není ani vidět.
- Přílohy
-
-
- Diskům jsem odvrtal středy a náboj zapustím hlouběji.
お疲れ様です。
- Michal Doskočil
Re: Škoda Fabia S2000, Barum Rally 2012 (Kopecký-Dresler)
tleskám, moc pěkné. Docela se těšim, až se k tomu někdy dostanu ... zkusim schválně ty dekály .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
paráda Smarža-san, držím palce, a klid v duši voe
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
- PeťoWRC
Smaržo....pre mňa prvá... naozaj prvá zaujimavá a perfektne robená stavba Fabie od Belkits.. a vlastne prvá Fabia vôbec.Všetky hotové Fabky S2000,ktoré som zatial videl na forach,vyzerajú ako hračky od Buraga,výnimkou je pekná Fabia,ktorú staval Dale C.Toto bude iná káva...už len tie kola vyzerajú inak...realne oproti pôvodným,tým pádom to mení celý model a dáva mu tu správnu agresivitu,čo sa týka nástreku.tak to je paráda...Toto budem sledovať,tak to neposer,nemlať s tým a teším sa na inšpirujúci finish!!!!!!Držím palce!!!!
Neviem,či máš tieto pekné fotky zo servisu,možno sa zídu...
Neviem,či máš tieto pekné fotky zo servisu,možno sa zídu...
- Přílohy
-
-
Díky všem.
To PeťoWRC:
Díky za foto. „Muchlat“ už to nebudu, u C4 to stačilo. Momentálně čekám na lepty a masky, tak fábka zraje
To PeťoWRC:
Díky za foto. „Muchlat“ už to nebudu, u C4 to stačilo. Momentálně čekám na lepty a masky, tak fábka zraje
お疲れ様です。
Tahle stavba je zatím asi fakt jedna z nejlepších Akorát hledám pořádnou fotku kapoty, u těch předních výdechů máš hranu (možná přesazení formy) a to se mi tam moc nezdá. Zatím jsem ten model moc nezkoumal, možná je to kvůli lepšímu uchycení leptané mřížky
Podle fotky co mám by to tam být nemělo...
Podle fotky co mám by to tam být nemělo...
- Přílohy
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Dík. Jestli ti dobře rozumím, tak ta hrana je opravdu na mřížku. Mřížka se vkládá shora.
お疲れ様です。
- Michal Doskočil
sorry, ale píšeš kokotiny, byť tato Fábka bude asi opravdu extratřída . Na rovinu z fotek je i ta Seteho lepší než Dalova, on tenkrát prostě spěchal.PeťoWRC píše: ..... Všetky hotové Fabky S2000,ktoré som zatial videl na forach,vyzerajú ako hračky od Buraga,výnimkou je pekná Fabia,ktorú staval Dale C. ....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
- PeťoWRC
Ano Michal,máš pravdu...ak to Smaržovi vyjde,bude to extra trieda!!!
To Michal: Ak si si to dobre prečítal a to asi nie,písal som o Fabiach na iných forach,nie na na tomto fore!Na tomto fore som zatial hodnotil iba Daleho Fabiu,ktorá je pekná,akurát potrebovala doladiť podvozok,zapustenie kol..Takzvané ,,uspechané,,fabie som videl na MF a na stránke belkits,ktoré vyzerajú ako hračky z benzínky.
Čo sa týka Seteho Fabie a to,že už je ready v galerke,mi ušlo a mile rád si to pozriem a zhodnotím.
Smaržo...tak sa drž..!!!
To Michal: Ak si si to dobre prečítal a to asi nie,písal som o Fabiach na iných forach,nie na na tomto fore!Na tomto fore som zatial hodnotil iba Daleho Fabiu,ktorá je pekná,akurát potrebovala doladiť podvozok,zapustenie kol..Takzvané ,,uspechané,,fabie som videl na MF a na stránke belkits,ktoré vyzerajú ako hračky z benzínky.
Čo sa týka Seteho Fabie a to,že už je ready v galerke,mi ušlo a mile rád si to pozriem a zhodnotím.
Smaržo...tak sa drž..!!!
Michal Doskočil píše:tato Fábka bude asi opravdu extratřída
Smarža umí parádní modely, tento udělal za krabicový víno
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Koudy píše:Michal Doskočil píše:tato Fábka bude asi opravdu extratřída
Smarža umí parádní modely, tento udělal za krabicový víno
Motivace musí být. Tato sázka mě stála krabici prvotřídního vína Rulandské šedé. Už se ti chladí.
お疲れ様です。
- Dale Cooper
No jo, Japonci, ti prostě modely stavět umí, Smarža-san není vyjímkou. Takhle nějak si tu stavbu v budoucnu představuju u sebe, určitě až si svou první Fabku koupím, pojedu ji ve stejném duchu jako ty... Jinak k výše uvedené diskuzi o postavených Fábkách... mně se líbí celkem všechny, které jsem viděl , ale zase jsem viděl jen ty od lidí, které znám... Jediná, která se mi nelíbí je opravdu ta moje, je tam hooodně chyb a nic moc ani samotné zpracování, nějak jsme si s tou stavebnicí tenkrát nesedli, bohužel, zjistil jsem to až vlastně po dokončení... Jinak u mě vede jednoznačně RB od MD...
Pokračuj samuraji, a hlavně netleskej
Pokračuj samuraji, a hlavně netleskej
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4