Citroen C4 WRC, Monte Carlo 2008 (Loeb-Elena), Heller
• Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Citroen C4 WRC, Monte Carlo 2008 (Loeb-Elena), Heller
Smarža mě vyprovokoval ke stavbě C4, takže tady to je. Dekály jsou od S27 a lepty od Hobbydesignu.
Zatím jsem vyřezal všechny otvory na mřížky, u předních kol díry na vstup vzduchu k brzdám a zatmelil vybrání pro kapličku na střeše (díra byla o dost větší než kaplička ). Přední tlumiče jsou snížené o 3mm a zadní o 1,5mm a konečně to vypadá jako asfaltové auto.
Už jsem rovnou přilepil podběhy a tlumiče, abych mohl vytmelit spoj mezi podvozkem a podběhem, který by jinak byl dost viditelný.
Zatím jsem vyřezal všechny otvory na mřížky, u předních kol díry na vstup vzduchu k brzdám a zatmelil vybrání pro kapličku na střeše (díra byla o dost větší než kaplička ). Přední tlumiče jsou snížené o 3mm a zadní o 1,5mm a konečně to vypadá jako asfaltové auto.
Už jsem rovnou přilepil podběhy a tlumiče, abych mohl vytmelit spoj mezi podvozkem a podběhem, který by jinak byl dost viditelný.
- Přílohy
-
-
-
-
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Re: Citroen C4 WRC, Monte Carlo 2008 (Loeb-Elena), Heller
slušná práce
budu sledovat páč si ho chci v brzké době taky postavit
budu sledovat páč si ho chci v brzké době taky postavit
Na to jsem zvědavej a ten nižší podvozek tomu sedne nejlépe. Poslední dobou mam nějaký divný rally choutky - přemejšlel jsem o C4 s Raikkonenem, o nový Fabii od Belkits, 206 WRC s Burnsiem - asi vliv fora
Nad Fobií můžeš klidně ještě rok přemýšlet.
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Nevím, jestli jsem se do toho zbytečně nezamotal. Sedačky musí být umístěné o dost níž a stejně tak chci většinu dílů, které jsou součástí podlahy udělat jako samostatné, abych to nemusel matlat štětcem. Ale netuším, jak to dopadne
- Přílohy
-
Ty woe, Koudy rozparovač. Už ti někdo řekl, že to stejně nepůjde vidět?
お疲れ様です。
Vidět tam půjde, tato verze nemá zrcadlové folie na oknech.
No já ti nevím, když jsi to Kouďáku tak pěkně vyřezal, tak se obávám, že až tam vlepíš destičku, tak místo spoje bude slabina, protože ti to v tom místě na 100% praskne, až se zase nasereš
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Upravená podlaha, snížené sedačky a ze středového tunelu jsem odstranil všechny přístroje, ty stříknu samostatně. Ještě to na pár místech bude chtít tmel a přebrousit
- Přílohy
-
Smarža to rozmlátil, ty už taky???
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
KPM Kaznějov
PADDOCK magazine
Ty woe, tys vykopal už druhý téma, mám to brát jako provokaci a začít vzpomínat na tvoje "projekty" To mám za příspěvek u Audi Coupé?
• Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5