Lotus 79, GP Francie 1978, M. Andretti
• Stránka 1 z 1
- Dale Cooper
Lotus 79, GP Francie 1978, M. Andretti
Minulý týden se mi rozbila fixírka, tak jsem neměl přes víkend do čeho píchnout, musel jsem odložit napůl nastříkanou karoserii na Imprezu... Tak jsem v sobotu u filmu vytáhl na světlo Lotus 79 od Tamky... Než film skončil, měl jsem opracovaných 80% dílů... Než jsem sehnal novou fixírku, nastříkal jsem podstatnou část dílů spreji. No a nějak mne to chytlo a po týdnu jsem docela daleko...
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
- Dale Cooper
Re: Lotus 79, GP Francie 1978, M. Andretti
TAk mám chuť to opravdu do Eday stihnout... budu dnes pokračovat na kapotách a křídlech, motor je v podstatě hotový, zbývat budou kola a přední brzdy...
- Přílohy
-
-
-
- Michal Doskočil
tedy tomu říkám rychlovka .... je to parádní . Asi se taky k něčemu hecnu .
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
To nechápu, za týden jsem schopný max. očistit a zatmelit díly Máš to parádní, o víkendu budu mít pár otázek
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Dale Cooper
Pokud to stihnu, dovezu ho v pátek sebou... To jsou Koudy finty starého rutinéra . Já si někdy v sobotu sednu k filmu (ne k TV), načnu víno, Štěpánka píše zprávy pacientům a já u toho nevydržím jen tak sedět. Tak vezmu šmirgl a u toho filmu očistím 70% průměrného modelu.... Třeba C4 jsem u toho očistil celou, pochopitelně mimo díry v masce, ty bylo potřeba udělat Proxxonem... Podotýkám, že je to jediná věc při modelaření, u které si dám trochu alkoholu, max. ještě někdy u lepení karbonů... Jinak u modelů nepiju... Jinak jsem ti v pátek večer k dispozici...
- Dale Cooper
Tak první rychlé fotky, ještě na to asi dám posledních pár detailů...
- Přílohy
-
-
-
-
Tak to docela čumim, jak si za takovou krátkou dobu stihl udělat F1 s detailama do motoru, aby to ještě vypadalo docela čile k světu!
Viděl jsem naživo v pátek v Hustopečích a je to perfektně zpracovaný, navíc v rekordním čase. Klobouček dolů Dale
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
• Stránka 1 z 1