20. Českotřebovský vehikl - 10. 11. 2012
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
20. Českotřebovský vehikl - 10. 11. 2012
V Daleho tématu s P207 jsme načali téma nějaké výstavy, kde bysme poskládali co nejvíc modelů P207, ale i samozřejmě dalších modelů.
Dneska jsem to řešil i s Aressem a tak nás napadlo zkusit oživit tradici akce v České Třebové. Soutěž by měla být ve větších prostorech, nemuseli bysme to ani pojmout jako soutěž, ale jen výstavu modelů aut a motorek.
Ideální by bylo se sejít v pátek, posedět a pokecat a v sobotu omrknout modely.
Je to ještě půl roku, času dost, ale jen tak by nás s Aressem zajímalo, jestli byste do toho šli.
Dneska jsem to řešil i s Aressem a tak nás napadlo zkusit oživit tradici akce v České Třebové. Soutěž by měla být ve větších prostorech, nemuseli bysme to ani pojmout jako soutěž, ale jen výstavu modelů aut a motorek.
Ideální by bylo se sejít v pátek, posedět a pokecat a v sobotu omrknout modely.
Je to ještě půl roku, času dost, ale jen tak by nás s Aressem zajímalo, jestli byste do toho šli.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Michal Doskočil
Re: 20. Českotřebovský vehikl - 10. 11. 2012
já určitě, hodně by mne zajímalo několik zdejších modelů in natura . Ale nebude dřív Burnout ?
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Michal Doskočil píše: Ale nebude dřív Burnout ?
Asi ne,ten by měl být v září aby někteří vyčistili střeva ...
Myslím,že by letos ČT vehikl,šel protože PZ je tuším až první víkend v prosinci
- Michal Doskočil
já podle názvu usuzoval, že 11. měsíc je po 9.
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Koudy píše:
Půl roku uteklo jak voda Nemělo by se to už pořešit
ano, PZ je az 1.12
za mna - vehikl vobec nepripada do uvahy. posadka na tuto akciu sa uz neposklada a sam - nie je sanca. su to take 3 hodiny jazdy zimnou krajinou mimo dialnic na otocku na jeden den (na dva neostanem) a to je zabijak.
raz sa nam pacilo velmi (pre mna jeden z top modelarsko sutaznych zazitkov), ale uz sa tam bohuzial viackrat nedostanem :<
za mna - vehikl vobec nepripada do uvahy. posadka na tuto akciu sa uz neposklada a sam - nie je sanca. su to take 3 hodiny jazdy zimnou krajinou mimo dialnic na otocku na jeden den (na dva neostanem) a to je zabijak.
raz sa nam pacilo velmi (pre mna jeden z top modelarsko sutaznych zazitkov), ale uz sa tam bohuzial viackrat nedostanem :<
In Rust I Trust
Pokud by jela už v pátek z Brna zajímavá sestava (abysme naplnili auto) a dostavili by se i další, tak bych určitě jel, akce to byla vždy dobrá. Akorát bysme se teda měli domluvit, aby nám třeba Aress pomohl domluvit někde spaní nebo jsme si museli něco najít sami (a tyhle věci nerad nechávám na poslední chvíli).
Pokud by teda nevyšlo toto, tak bych zorganizoval výlet do Bratislavy na PZ, tam se mi to líbilo...
Ron: jedete na E-day? Pokud ano, rezervoval bych si u tebe nějaký pasty a v Praze by mi je asi Smarža nebo někdo z kluků u tebe vyzvedl (pokud se pojede na PZ, rád si je přeberu osobně u tvého stolečku)
Pokud by teda nevyšlo toto, tak bych zorganizoval výlet do Bratislavy na PZ, tam se mi to líbilo...
Ron: jedete na E-day? Pokud ano, rezervoval bych si u tebe nějaký pasty a v Praze by mi je asi Smarža nebo někdo z kluků u tebe vyzvedl (pokud se pojede na PZ, rád si je přeberu osobně u tvého stolečku)
eday som sa chcel stavit v piatok cez den. ale nakoniec na 99.9% nic z toho nebude..
aj tak, uz to riesim s bazim, ale pasty su tak nejak vypredane a hadam bude varka na PZ
aj tak, uz to riesim s bazim, ale pasty su tak nejak vypredane a hadam bude varka na PZ
In Rust I Trust
Ron: tak snad tam někdo z Brna pojede...
Jak to vypadá s tebou a Burnoutem? To už máš blíž než na Vehikl.
Jak to vypadá s tebou a Burnoutem? To už máš blíž než na Vehikl.
jo, hustopece su vcelku blizko. urcite nie overnight, ale mozno niekedy pozriet...
akurat ze 20. ideme na sutaz do nitry, takze zrejme nebude nic ani z toho "pozriet"
navyse co, sak som nedokoncil model uz rok
akurat ze 20. ideme na sutaz do nitry, takze zrejme nebude nic ani z toho "pozriet"
navyse co, sak som nedokoncil model uz rok
In Rust I Trust
ron píše:eday som sa chcel stavit v piatok cez den. ale nakoniec na 99.9% nic z toho nebude..
V tom případě bych to otočil a Smarža by je vezal mě na PZ
Bazi, špatně jsi to pochopil, Smarža chce jet na na E-day, na PZ bysme chtěli zorganizovat výpravu z Brna.
Pánové,vehikl se blíží.Jede někdo aspoň na soutěž ? Já v pátek nebudu moci.
• Stránka 1 z 2 • 1, 2