Plastikova Zima 2013, Bratislava 30. 11. 2013
Re: Plastikova Zima 2013, Bratislava 30. 11. 2013
Aressi, špičkový fotky
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
fajná akce,jsem rád,že jsem se s vámi všemi zase aspoň viděl,budu se snažit dovalit na "Wotvírák", aby jsme mohli pokecat.Michale díky za skvělé výstavní křídlo...
Jinak vzhledem k mé oblíbené základně na slovensku a její vzdálenosti od mošoně, zvažuju účast na této akci
Jinak vzhledem k mé oblíbené základně na slovensku a její vzdálenosti od mošoně, zvažuju účast na této akci
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
janci, s kym tam debatujes o nejakom kridle? :>>>
http://www.ta3.com/clanok/1031128/plastikova-zima.html
http://www.ta3.com/clanok/1031128/plastikova-zima.html
In Rust I Trust
ja som vedel, že raz prerazím v šoubiznise
Myslím, že som tam diskutoval s Hugom alebo Madishom, keď tam natáčali. Mohli spraviť s nami rozhovor, povedali by sme im niečo pekné
Myslím, že som tam diskutoval s Hugom alebo Madishom, keď tam natáčali. Mohli spraviť s nami rozhovor, povedali by sme im niečo pekné
Ján Hanuska
- Karl Kopfrkingl
Pánové, děkuji všem zúčastněným a speciálně "molodcům" z KPM Bratislava za super sobotu.
Zárověň se omlouvám, těm jimž moje přítomnost zpusobila obtíže, třeba cestovní
Michale D. : křídlo bylo super.
Aressi: moc pěkný fotky!
Jančí - Gratulace ! Nechceš vzít roli na našem Vánočním koncertu?
Zárověň se omlouvám, těm jimž moje přítomnost zpusobila obtíže, třeba cestovní
Michale D. : křídlo bylo super.
Aressi: moc pěkný fotky!
Jančí - Gratulace ! Nechceš vzít roli na našem Vánočním koncertu?
Zdeněk Valíček
Neviem, či by ste si to mohli dovoliť, mám dosť vysoký honorár
Ján Hanuska
- Michal Doskočil
Byl jsem moc rád, že jsem prvně byl. Retro prostor mi nevadilo, i když povrchy by mohl majitel vylepšit. Organizace skvělá, za daných podmínek asi maximum. Chyběly stoly se židlemi na sezení, nebo něco podobného, třeba rozšířit občerstvení. To mi hodně vyhovovalo v Brně. Možná rozšířit hlas z podia i do dalších prostor. Všechny jsem rád viděl, i když jsem nestihl skoro nic, opět jako obvykle. Obecně už od výstav neočekávám pokec, protože to nějak neumim stihnout, na to je lepší before/after party nebo akce Paddocku .. Tam bych i ideálně přesunul focení Aresse s lepším zázemím a podmínkami, jelikož ty výsledky stojí zato. Afterparty KPMBA byla fajn, to bylo pro mne jedno z nej v opravdu příjemné společnosti, škoda jen zavíračky podniku. Přesunuli jsme se pak do hospy U Deda, kde to bylo jednak pěkné, jednak otevřeno do 2.0 h ... To bych Rone uvážil . I když ráno bylo náročné ...
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
zacnem od konca.
zatvaracka - je to sidliskovy podnik, v okoli je to vacsinou standard. u deda je neskutocna diera, kde samotny zaklad afterparty je nemyslitelny. presun je uz druha vec. zaroven, drviva vacsina skonci zhruba do tej desiatej, jedenastej - vacsina uz aj tak nevladzeme po tych dvoch dnoch extra viac. navyse, po dvoch troch rokoch prisiel konecne niekto mimo nas z klubu, takze posledne 2 roky sme to vobec nemuseli riesit. AF bola uz v niekolkych podnikoch (4-5?), ale ponuka v okoli je prekvapivo slabucka a toto je teraz take optimum v tom, ze je to blizko a nejak sa to tam da zvladnut.
sedenie a stoly so sedenim a klubovky a sigy u nas musia ustupit dvom zakladnym veciam. a to modelom a predajcom. beriem to ako konstruktivnu kritiku a napadlo ma este nejake miesto, kam ti par stoliciek postavim :>
hlas si riesime vo vlastnej rezii, v podstate je to riesenie na vyhlasovanie, sem tam na nejake urgentne hlasenie. je to maximum, co sme schopni a i to len vdaka poskytnutiu tej techniky nasim clenom.
no a obcerstvenie je uder pod pas. jednak je bufet priamo v priestore. ten tam sedi stabilne a nic s nim neurobime. dalsie obcerstvicko sa tam nezmesti. (jeden stanok je este vonku, nejaky "vianocny" neviem, ci bol otvoreny). ale hlavne v budove, a tesnom okoli je snad 5 restauracii (jedna/dve z nich su mozno len kaviarne). takze nieje problem hoci len bez bundy prebehnut.
diky za navstevu a pripomienky.
zatvaracka - je to sidliskovy podnik, v okoli je to vacsinou standard. u deda je neskutocna diera, kde samotny zaklad afterparty je nemyslitelny. presun je uz druha vec. zaroven, drviva vacsina skonci zhruba do tej desiatej, jedenastej - vacsina uz aj tak nevladzeme po tych dvoch dnoch extra viac. navyse, po dvoch troch rokoch prisiel konecne niekto mimo nas z klubu, takze posledne 2 roky sme to vobec nemuseli riesit. AF bola uz v niekolkych podnikoch (4-5?), ale ponuka v okoli je prekvapivo slabucka a toto je teraz take optimum v tom, ze je to blizko a nejak sa to tam da zvladnut.
sedenie a stoly so sedenim a klubovky a sigy u nas musia ustupit dvom zakladnym veciam. a to modelom a predajcom. beriem to ako konstruktivnu kritiku a napadlo ma este nejake miesto, kam ti par stoliciek postavim :>
hlas si riesime vo vlastnej rezii, v podstate je to riesenie na vyhlasovanie, sem tam na nejake urgentne hlasenie. je to maximum, co sme schopni a i to len vdaka poskytnutiu tej techniky nasim clenom.
no a obcerstvenie je uder pod pas. jednak je bufet priamo v priestore. ten tam sedi stabilne a nic s nim neurobime. dalsie obcerstvicko sa tam nezmesti. (jeden stanok je este vonku, nejaky "vianocny" neviem, ci bol otvoreny). ale hlavne v budove, a tesnom okoli je snad 5 restauracii (jedna/dve z nich su mozno len kaviarne). takze nieje problem hoci len bez bundy prebehnut.
diky za navstevu a pripomienky.
In Rust I Trust
- Dale Cooper
Tradičně jsem svůj příspěvek nechal uležet... Aressovi nejsem konkurencí, ale pár fotek přihazuji, včetně večerní bratislavské atmosféry... Bylo to hektické, ale bylo to fajn... Ke křídlu už není co dodat...
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
- Dale Cooper
- Dale Cooper
a další... Děti se snažili udělat pro vás dokumentaci z vyhlášení...
- Přílohy
-
-
-
-
- Dale Cooper
Bratislavská plastiková zima...
- Přílohy
-
-
-