PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
Re: PADDOCK SIG - Modellbrno 2013
Len doplním Aressa:
2 - Pedro
4 - Vítek (myslím, že je to budúci člen)
16 - Ondrasl
A aj pre mňa to bola obrovská inšpirácia, po dlhej dobe som sa plný elánu opäť pustil do modelov, tak držte palce, nech ma to neopúšťa, inak budeme musieť takéto akcie organizovať častejšie
2 - Pedro
4 - Vítek (myslím, že je to budúci člen)
16 - Ondrasl
A aj pre mňa to bola obrovská inšpirácia, po dlhej dobe som sa plný elánu opäť pustil do modelov, tak držte palce, nech ma to neopúšťa, inak budeme musieť takéto akcie organizovať častejšie
Ján Hanuska
Jj Luďa mě celého zastínil Kromě Vítka /vytvořil ceduli a cedulky pro SIG Porsche/ má být novým členem i Dale Cooper jr.
Jinak ti Janči závidím já to mám totiž právě naopak
Jinak ti Janči závidím já to mám totiž právě naopak
Madish píše:Ty fotky jsou náhodou super!
Já jsem společný foto nestihl, šel jsem do města něco předat a počítal s tmi, že se do hodiny vrátím - akorát jsem čekal deset let na tramvaje o víkendu
Taky jsem rád za tu komunitu, která se sešla a dala dohromady. Přesně tohle mi dělá radost a motivuje mě to!
Madish, to byla blbost čekat na tramvaj, měls jet šalinou to bys foto stihnul.
bazilišek píše:Robert je asi za objektivem, co?
Leda tak Rosenberg za kamerou V Paddocku není žádný Robert. Ale to těžko někdy zjistíš, když nikam nepřijedeš...
Luďa: sice jsme tě na obědě museli málem vysadit ke stolu, ale zase seš jedinný z nás, který se vleze do formule a jezdí s ní.
Poky: Podle Vacka by chtěli udělat další Modellbrno v roce 2015, ale BVV je na prodej a nikdo zatím neví, co bude dál
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Ano, ale pokud vím tak padá v úvahu opět muzeum a soutěž jen pro juniory.
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
dekon píše:bazilišek píše:Robert je asi za objektivem, co?
ale myslím,že jsem byl trošku přičapnutý,aby bylo za mnou vidět Bobra
Já znám jen tyhle Bobry a to před objektivem...
Ti patří do jinýho vlákna ale už jsem o nich slyšel,ale vidím je prvně takhle z blízka
Brácha píše:Madish píše:Ty fotky jsou náhodou super!
Já jsem společný
Madish, to byla blbost čekat na tramvaj, měls jet šalinou to bys foto stihnul.
Vidíš Madish,další ponaučení ve Štatlu /Brně/ se tramvaje nedočkáš.A ještě můžeš povědět ostatním o tvých nových kamarádech z Cejlu
Poky, já tam žádné bobry nevidím,všechny jsou do hladka...
Renďo,já jsem na tom s elánem podobně jako ty,ale donesl jsem si ze stěhovací krabice monzu a porsche IROC,tak snad začnu něco dělat,PZ se blíží
Renďo,já jsem na tom s elánem podobně jako ty,ale donesl jsem si ze stěhovací krabice monzu a porsche IROC,tak snad začnu něco dělat,PZ se blíží
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
No tak bych to zase nasadil zpět do normálních kolejí...
- Michal Doskočil
... tak to je super zpráva ! Jinak Bazi, nic si z toho nedělej, já jsem se nestihl s Pedrem a Ondraslem ani pozdravit / seznámit .... Kluci omluva, vlastně všem, opravdu jsem to společensky dost prokaučoval, takže to napravim na PZ, na kterou se všichni chystejte ! Tam už víme co a jak a tak to bude doufám maximálně v pohodě a pro mne více o komunikaci než přípravě .. A bude to doufejme ještě větší "síla stolu" než v Brně .Madish píše:...... Přesně tohle mi dělá radost a motivuje mě to!
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Michal Doskočil píše: nic si z toho nedělej, já jsem se nestihl s Pedrem a Ondraslem ani pozdravit / seznámit ...
Michale,ten pán naproti tobě je jeden z těch cos ho nestihl ani pozdravit
Koudy píše:bazilišek píše:Robert je asi za objektivem, co?
...... V Paddocku není žádný Robert. Ale to těžko někdy zjistíš, když nikam nepřijedeš...
Mýlíš se, je .
Sice se tak oficiálně nejmenuje, ale občas to jméno užívá .
To jeho je složité na správné vyslovení.
ron píše:fiha, kto je vitek???
Člověk co stojí za spoustou dekálů jak Bobrových(realizačně) tak i mojich (podkladama) .
No to jsou mi ale fóry Jinak mě v reálu lidi znaj právě i jako Roberta