Wotvírák 2012
Re: Wotvírák 2012
Překladač Googlu aby lhal? To jsi mi připomněl, když jsme před časem byli ubytovaný u pudingový báby v Huy (belgie) a ta neuměla jinak než francouzsky, tak nám přinesla z Googlu přeloženou větu že nás vítá atd a děsně se divila že se po přečtení chlámem jak hovada
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Zopakuju to ještě jednou a snad naposledy:
Co je Wotvírák víme všichni, kteří jsme byli už na loňské akci. To, že to letos zjistili dva z posádky Mergla nic neznamená. Hoši, musím vás zklamat, ale přišli jste s křížkem po funuse
Co je Wotvírák víme všichni, kteří jsme byli už na loňské akci. To, že to letos zjistili dva z posádky Mergla nic neznamená. Hoši, musím vás zklamat, ale přišli jste s křížkem po funuse
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Dopitchi kurvadrát, v sobotu jsme si dělali srandu z Kárlovýho telefonu o "smraďochovi" a v pondělí ráno mi kousek od baráku uhořel zaživa po bouračce v autě kamoš.
Jestli po někom zbyl v peci "wotvírák", tak po Třepovi to budou asi řidítka, protože to byl biker, který se snad s motorkou narodil. Tak na to Kárl dohlídni, ať ta poslední cesta stojí za to. Kdyby to šlo, dej full throttle, to by ocenil!
Jestli po někom zbyl v peci "wotvírák", tak po Třepovi to budou asi řidítka, protože to byl biker, který se snad s motorkou narodil. Tak na to Kárl dohlídni, ať ta poslední cesta stojí za to. Kdyby to šlo, dej full throttle, to by ocenil!
Tak to je smutnej příběh, a já měl Koudy cuky ti zavolat co zase vyvádíš za bejkárny, mluvili o tom celé ráno na Č rozhlase že v Bučkách je tragická bouračka.
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
- PeťoWRC
To je mi ľúto Koudy.. drž sa!!!
Poky: smutné příběh to je, ještě tak 30 sekund jízdy a byl až v garáži. Z toho místa už je vidět jeho dům.
- Karl Kopfrkingl
Koudy píše:Kdyby to šlo, dej full throttle, to by ocenil!
Spolehni se.
Zdeněk Valíček