BURNOUT 2012, 19. - 21. 10. 2012
- Karl Kopfrkingl
Re: BURNOUT 2012, 19. - 21. 10. 2012
Koudy píše:Karl: od kolika hodin už tam v pátek budeš, bude možný dorazit kolem 17. hodiny?
V Hustopečích jsem v pátek celej den, takže klíče předám. Kolem páté budu odjíždět směr Brno. Jestli budu po zbytek víkendu je v tuto chvíli otázka
Zdeněk Valíček
Na pátek je zase rezervovaný stůl v hotelu Rustikal pro 8 lidí na 18.30. Počítám, že dorazí: Janči, Beaver, Brácha, Škorpík, Koudy, Smarža, Aress.
Pokud nechcete do hospody, tak dejte včas vědět, ať to kdyžtak zruším...
Pokud nechcete do hospody, tak dejte včas vědět, ať to kdyžtak zruším...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Koudy zadej mi prosím souřadnice a čas a já na tý souřadnici v ten čas budu.....
PS:se zařízením souhlasím , páč mám dietu a budu se moc konečně nažra.....najíst do sytosti a nikdo mě neuvidí a tudíž mne nebude moci nadávat....cha-chá
PS:se zařízením souhlasím , páč mám dietu a budu se moc konečně nažra.....najíst do sytosti a nikdo mě neuvidí a tudíž mne nebude moci nadávat....cha-chá
Škorpík: Už kolem páté bude někdo v místě akce Centrum Pavučina, takže dojeď přímo tam, zaparkuješ vevnitř. Tam se všichni tak nějak postupně slezem a na 18.30 vyrazíme do hospody.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Děkuji , takhle nervozní jsem nebyl ani , když jsem jel na první pionýrskej tábor
Mluvil jsem s Honzou Hovězákem a dorazí v pátek s tím že v sobotu večer pojede domů .
Dám mu t.čís. na Koudyho.
Jí dorazím v sobotu ráno ,neb ještě v pátek odpoledne musím vyřešit pár nedodělků.
Dám mu t.čís. na Koudyho.
Jí dorazím v sobotu ráno ,neb ještě v pátek odpoledne musím vyřešit pár nedodělků.
Hoši a kdyby jste v pátek k večeru zažívali pocit nudy, tak vyrazte do Brna na Elány!
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Tak jsem první kdo musí vychválit letošní Burnout tlesk,tlesk,tlesk a jeden tlesk zvlášť pro Karla za organizaci,no neodpustím si ještě jeden tlesk ...
Zvlášť bych vyzvednul páteční seznamovací večírek ten byl opravdu vypečený ... Někomu se obzvlášť hluboko vryl do paměti Hlavně jsme viděli jak se dá postavit model z ničeho za sobotu ... Škorpík je přírodní úkaz
Zvlášť bych vyzvednul páteční seznamovací večírek ten byl opravdu vypečený ... Někomu se obzvlášť hluboko vryl do paměti Hlavně jsme viděli jak se dá postavit model z ničeho za sobotu ... Škorpík je přírodní úkaz
Vďaka Karlovi za opätovné zorganizovanie skvelej akcie
Piatkový večierok skutočne nemal chybu, hlavne niektoré tie pohľady v sobotu ráno
Piatkový večierok skutočne nemal chybu, hlavne niektoré tie pohľady v sobotu ráno
Ján Hanuska
bazilišek píše:A co nějaký pikantní fotky jako loni
Mám obavu,že dvorní fotograf v pátek fotil a možná i v sobotu ráno
Parádní akce, škoda, že jsem propás ten proslavený páteční večer!
Doufám, že tradice nepadne, Karlovi patří velký dík za organizaci
Doufám, že tradice nepadne, Karlovi patří velký dík za organizaci
Tak vám pánové musím poděkovat za pohodové prožití modelářské,víkendové superakce . Zdenkovy za dobrou organizaci "burnoutu", a vám všem za pohodové dvoudenní pobavení a relax , při kterém se dalo úplně v pohodě modelařit . Dávám sice neoblíbeného , ale zaslouženého 10 x tleskače
PS:páteční seznamovací večírek velký tleskač , jo a MORAVSKÁ , BRNĚNSKÁ SEKCE , ať už se zakrytejma nebo odkrytejma kolama , ta pražská dálnice stojí fakt pěkně za H...O , měli jste pravdu
A včerejší masko
A těch fotek Michale ,nemusí být moc , páč by mně doma už příště nepustili
Tak si pěkně odpočiňte a příště ahóóój
PS:páteční seznamovací večírek velký tleskač , jo a MORAVSKÁ , BRNĚNSKÁ SEKCE , ať už se zakrytejma nebo odkrytejma kolama , ta pražská dálnice stojí fakt pěkně za H...O , měli jste pravdu
A včerejší masko
A těch fotek Michale ,nemusí být moc , páč by mně doma už příště nepustili
Tak si pěkně odpočiňte a příště ahóóój