Skupinovka
Re: Skupinovka
Kdy ze ma bejt letos ten konec sveta?beaver63 píše:...ale nejstylovější datum ukončení by bylo 12.12.2012...
Michal Falta
Beaver: já v tom jasno mám, 31. července jsme se domluvili na tomto: Start je teda 1. 8. 2012 v 00:00:01 a konec 11. 11. 2012 ve 23:59:59.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Věřím, že jsme tady všichni mistři posledních okamžiků, ale pokud už někdo ví, že to nedá, můžete se klidně hlásit
Koudy píše:Věřím, že jsme tady všichni mistři posledních okamžiků, ale pokud už někdo ví, že to nedá, můžete se klidně hlásit
ja to asi nedám...včera jsem dekáloval kapotu a ani jsem to nedodělal,hnus hnus,nejhorší auto co jsem stavěl
jestli to někdy dodělám,tak to ani nebudu nikde ukazovat a fotky dám do galerky v nějakém malém rozlišení...
dole máš fotku...
- Přílohy
-
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
To ty dekály jsou fakt takový peklo? Byla by to škoda, tyhle černý auta se zlatejma doplňkama jsou moc pěkný!
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Poky píše:To ty dekály jsou fakt takový peklo? Byla by to škoda, tyhle černý auta se zlatejma doplňkama jsou moc pěkný!
i mi se moc líbí JPS zbarvení,měl jsem v plánu nějakého lotuse,ateď mě to na dlouho přešlo.
Nejhorší je,že se s nimi nedá vůbec pohybovat,jakmile je přenesu na kastli,zkoušel jsem všechno možné,hodně vody,gunze setter(modrý),jar a nic,jak zkouším s tím pohnout,protože na poprvé to nedáš tak jak to má být,tak se to trhá a navíc po té sračce,co má jako být lepidlo na dekalovém papíru zůstavají na té černé barvě fleky jak hovado a nejde to ničím dolu...
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
Mě z vás trefí Jeden vypadá jako hvězda LeMans a druhý pošle fotku jak do seznamky.
Máte se tvářit provinile, že vás ta skupinovka mrzí
Moje ségra se nechce vázat, ale bratránek nedávno říkal, že už ho sere jak je sám
Nojo no.......vždyť víte......... mě ty volanty fakt nebavěj...............já bych to měl mít přepočítaný na kastle
- Přílohy
-
Koudy píše:Mě z vás trefí Jeden vypadá jako hvězda LeMans a druhý pošle fotku jak do seznamky.
asi takto ?
Zde je mé foto .
.... i když mi chybí kousek k dokončení , vím že to nejspíš nedám.
Prostě se k tomu nedonutím.