Wotvírák 2012
Re: Wotvírák 2012
Tak teď v tom mám hokej i já! Co to je ta knuta?
Chci louku na samotě v horách, stádo koz, zahodit mobil a všichni mi můžou...
Knut byl ten malé lední méďa z Berlína, ne?
Já zase řeším dva zásadní problémy: co budu pít a co si vemu za model? Už mě dokonce napadla varianta, že si vemu Boeingy 747 a 787
Já zase řeším dva zásadní problémy: co budu pít a co si vemu za model? Už mě dokonce napadla varianta, že si vemu Boeingy 747 a 787
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Poky píše:Tak teď v tom mám hokej i já! Co to je ta knuta?
Dřív to v Rusku používali místo březových větviček. knuta
- Karl Kopfrkingl
Původně jsem teda myslel na projekt ala Boblig, ale ty přesmyška má tyky svoje kouzlo, Viď Poky?
Mimochodem, Koudy, ty jsi asi nečetl jak dopadl Minitrackfesta letadlo, že?
doporučuju prostudovat, aby jsi náhodou Pokymu neudělal dobře
Jo a zrovna tu asi hodinu vydatně sněží
Mimochodem, Koudy, ty jsi asi nečetl jak dopadl Minitrackfesta letadlo, že?
doporučuju prostudovat, aby jsi náhodou Pokymu neudělal dobře
Jo a zrovna tu asi hodinu vydatně sněží
Zdeněk Valíček
Copak, to se vám něco nepovedlo a nějakej nebožtík vám prolétl komínem a teď se vrací? Nebo že by příroda?
- Karl Kopfrkingl
Dnes zrovna nemám jeden ze svých geniálních dní, takže bych požádal o vysvětlení. Tato replika mi k ničemu neváže. Děkuji Ing. Zdeněk Valíček
Zdeněk Valíček
Karl: o co tam šlo, nemám to moc čas číst celý, jen jsem pochopil, že celý víkend stavěli náklaďáky a pak šli stejně očumovat letadla...
B747 mě straší na skříni už rok, je mi líto to vyhodit, tak jsem si říkal, že bych s tím mohl na akci pohnout, ale potřebuju víc místa, je to velký a nerad bych wingletem někomu vyrazil oko Včera jsem čuměl do skříně, ale zatím fakt nevím, jaký auto bych vzal...
Ten sníh v Hustopečích je fakt sníh nebo vám nejde komínový filtr a je to jen popílek
B747 mě straší na skříni už rok, je mi líto to vyhodit, tak jsem si říkal, že bych s tím mohl na akci pohnout, ale potřebuju víc místa, je to velký a nerad bych wingletem někomu vyrazil oko Včera jsem čuměl do skříně, ale zatím fakt nevím, jaký auto bych vzal...
Ten sníh v Hustopečích je fakt sníh nebo vám nejde komínový filtr a je to jen popílek
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
- Karl Kopfrkingl
MInitruckfest - vzhledem ke svému tvaru bylo vyhrožováno (a kdyby jen to) použitím trupu dopravního letounu k zajisté příjemným úkonům spojeným s prohlídkou tělesných dutin.
Opravdu zde sněží, Pokud i Pokyho replika mířila tímto směrem hluboce se mu omlouvám za tón použitý ke znevážení jeho písemného vyjádření myšlenkových pochodů.
Opravdu zde sněží, Pokud i Pokyho replika mířila tímto směrem hluboce se mu omlouvám za tón použitý ke znevážení jeho písemného vyjádření myšlenkových pochodů.
Zdeněk Valíček
Koudy pochopil, Kárl ty koneckonců taky , sice to dalo chvilku přemýšlení, ale nic si z toho nedělaj, i muži mají své dny. Já ostatně taky.
- Michal Doskočil
v diskuzi jsem se dávno ztratil, ale mám dotaz. Neberete někdo třeba poslední postavený model / modely na okouknutí ? Já bych se moc rád mrknul ....
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Koudy píše:Karl: o co tam šlo, nemám to moc čas číst celý, jen jsem pochopil, že celý víkend stavěli náklaďáky a pak šli stejně očumovat letadla...
B747 mě straší na skříni už rok, je mi líto to vyhodit, tak jsem si říkal, že bych s tím mohl na akci pohnout, ale potřebuju víc místa, je to velký a nerad bych wingletem někomu vyrazil oko
Vem to když tak to vyhodíme my Jinak asi tady na fotce bude ta anální sonda ... 747 au to bude asi bolet
- Přílohy
-
- Bez dovolení převzato z MF
Karl,používám Tvoji fotku z MF a chci se ujistit,místo konání je ta budova s červenou střechou?
Sice ještě uplně na 100% nevím zda se zúčastním,protože soudružky ze socialky mi ještě neposlaly nemocenskou,ale velmi chci,takže pro to udělám vše
Sice ještě uplně na 100% nevím zda se zúčastním,protože soudružky ze socialky mi ještě neposlaly nemocenskou,ale velmi chci,takže pro to udělám vše
- Přílohy
-
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
děkuji a ta druhá,šedivá, to je to nádraží pro cestu na druhou stranu, jo?
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING