Go modelling 2013
• Stránka 1 z 1
- Dale Cooper
Go modelling 2013
Další ročník "přehlídky elegeance" v reáliích bývalé Monarchie.... Letos prý nejúspěšnější ročník, co se týká počtu návštěvníků, lidí od nás, alespoň dle mého, ubylo... Dávám co mne zaujalo, bylo tm i prá jiných modelů, ale ty třeba nevyšly na fotce... Zatím první část, tentokrát jsem toho nafotil hodně... jestli se nepletu, tak v kategorii aut vyhrála ta 206ka S2000, abych splnil zpravodajskou povinnost... V motorkách pak Jano Kozina s Václavem Kolínským... Aston, Jag, Porsche a Impreza jsou mých ratoletí v Juniorech....
- Přílohy
-
-
-
-
-
-
-
-
- Dale Cooper
- Dale Cooper
- Dale Cooper
- Dale Cooper
Re: Go modelling 2013
ja by som teda len, ku vsetkej ucte ku GoMo, podotkol k tej navstevnosti...
tam normalne funguje muzeum. do toho muzea chodi kopa ludi. a za navstevnika sutaze sa pocita aj dochodca z nemecka obzerajuci vojenske muzeum, rovnako, ako rodina, ktora pride v nedelu poobede s dietatom. inak vdaka vstupnemu aj presne meraju navstevnost. ked vam na sutaz chodia "sightseeing" autobusy (sam som videl), to sa potom zvysuje navstevnost
tento rok, co sa poctu modelov tyka, asi taky ich standard (=velmi malo, asi ako u nas na tych najmensich akciach - ved kto uz by to naplnil - "oni" asi lepia pomenej a nasi neradi platia 2€ za kazdy jeden prihlaseny model). kvoli tomu sa snazia dotiahnut kluby a tento rok sa im celkom podarilo.
co sa tyka klubov a sutaziach od nas, co si budeme nahovarat. je to dvojdnovka, vo viedni, malo modelov, malo nadpriemernych modelov, drahe zapisne atd atd, no pocet ludi z nasich koncin klesol a obavam sa, ze uz sa nevratia.
to je moja osobna drobna kritika tejto sutaze. ja tam vsak vzdy napriek tomu chodim na oba dni a citim sa tam dobre. miessto konania a ta pohodova atmoska okolo za to stoja. zaroven vsak chapem tych, co uz nechodia, alebo nesutazia.
tam normalne funguje muzeum. do toho muzea chodi kopa ludi. a za navstevnika sutaze sa pocita aj dochodca z nemecka obzerajuci vojenske muzeum, rovnako, ako rodina, ktora pride v nedelu poobede s dietatom. inak vdaka vstupnemu aj presne meraju navstevnost. ked vam na sutaz chodia "sightseeing" autobusy (sam som videl), to sa potom zvysuje navstevnost
tento rok, co sa poctu modelov tyka, asi taky ich standard (=velmi malo, asi ako u nas na tych najmensich akciach - ved kto uz by to naplnil - "oni" asi lepia pomenej a nasi neradi platia 2€ za kazdy jeden prihlaseny model). kvoli tomu sa snazia dotiahnut kluby a tento rok sa im celkom podarilo.
co sa tyka klubov a sutaziach od nas, co si budeme nahovarat. je to dvojdnovka, vo viedni, malo modelov, malo nadpriemernych modelov, drahe zapisne atd atd, no pocet ludi z nasich koncin klesol a obavam sa, ze uz sa nevratia.
to je moja osobna drobna kritika tejto sutaze. ja tam vsak vzdy napriek tomu chodim na oba dni a citim sa tam dobre. miessto konania a ta pohodova atmoska okolo za to stoja. zaroven vsak chapem tych, co uz nechodia, alebo nesutazia.
In Rust I Trust
- Dale Cooper
Naprosto s Ronem souhlasím, nakonec, včera jsme se tam potkali... A to ve všech bodech, tedy hlavně v tom, že o "sportovním" zážitku toto není, kvalita je jaká je, i výsledky jsou někdy překvapivé.... Ale stejně jako Ron, i já tam docela rád jezdím, protože modelaření má být o pohodě a zábavě a o tom tato akce je... Ještě přidám i další fotografie, ale předem upozorňuji, že mne zajímaly ty "zábavné" modely, které se neberou zase tak vážně. Jinak spousta výborných modelů byla k vidění mimo soutěž, právě na těch stolech klubů a Sigů. Největší show pak představovalo zakončení s vyhlášením, kdy právě padala zmíněná čísla o rekordech, ale také jsem se tam stal Petrem Hromadovou... To u mne vyvolalo trochu rozpaky, stejně jako našeho Matěje, který dopadl stejně...
- Michal Doskočil
ale no tak kdydy se to vědělo předem, třeba by se někdo našel, kdo by i dorazil . Reklamu to tu v končinách moc nemá a z fotek to vypadá malé jak okresní přebor .. ale moc díky za fotky a osvětlení genia loci.
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
• Stránka 1 z 1