Epilog-Auto GP- ETCC 4.-6.10.
• Stránka 1 z 1
Epilog-Auto GP- ETCC 4.-6.10.
Jedete někdo? Epilog tradičně do půl 9 večer,takže skvělá podívaná (Zonda,Saleen,nesčetně ferarri 458 GT3 a chalenge,430 GT2,MB SLS,Porsche,BMW...) v Auto GP pojede Pepa Král a v evropském mistrovství cestovních vozů proběhne závěrečný boj o titul mezi slovákem Maťom Homolom a našim Petrem Fulínem,zvaným Fulda...
program
program
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
- Michal Doskočil
Re: Epilog-Auto GP- ETCC 4.-6.10.
Program jsem četl, ale .... i tak se zeptám asi jako pako, ale je to myslíš zajímavý i pro prcka, a který den asi nejvíc ? Vychází mi to, že bych to na sobotu zkusil, i když má asi lejt .. Budeš tam jako mechanik, nebo divák ?
... bylo to fajn, příště to bude eště lepší ...
Michal Doskočil píše: Vychází mi to, že bych to na sobotu zkusil, i když má asi lejt ..
Michale,u nás určitě ne
no jedu zítra až po práci,jelikož mě nechtějí z práce pouštět,více méně jako divák,nakonec nejedeme našim autem i když jsme přihlášeni,ač jsme se snažili,tak za 14 dní usilovné práce se nám nepodařilo dát auto dokupy...
Ale válek jede s Kusínem a už mě zaúkoloval a mám si brát montérky,tak asi budem s kolegou makat... ,budu se motat kolem boxu č.19
V sobotu se jede jeden závod auto GP,a od půl 3 6hod.epilog.
klidně se přihlaš Michale.Tel na mě máš od modelbrna.
Ale válek jede s Kusínem a už mě zaúkoloval a mám si brát montérky,tak asi budem s kolegou makat... ,budu se motat kolem boxu č.19
V sobotu se jede jeden závod auto GP,a od půl 3 6hod.epilog.
klidně se přihlaš Michale.Tel na mě máš od modelbrna.
RACING IS LIFE! ANYTHING THAT HAPPENS BEFORE OR AFTER IS JUST WAITING
• Stránka 1 z 1